Zwarte tunnel uit hoorn met witte ring

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

8 mm.10 mm.12.7 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Zwarte tunnel uit hoorn met witte ring

SKU: Tunnel-37

Type: Tunnel

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Hoorn

Kleur: Zwart/Wit

Diepte: Varieert

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Hier kun je een werkelijk eenvoudige maar toch stijlvolle tunnel kopen voor je stretch. Deze bestaat hoofdzakelijk uit het hoorn van een waterbuffel, maar bevat ook voor een deel de botten van een waterbuffel, namelijk in de vorm van de ring die zichtbaar is in de tunnel. De witte benen ring is tussen twee stukken hoorn geplaatst en geeft daarmee een prachtig effect door het contrast wat zodoende gecreëerd wordt.

Hoorn en been zijn beide organische materialen en laten je oor ademen wanneer het sieraad in het oor zit. Wanneer de huid kan ademen, wordt het ontstaan van onaangename geurtjes gereduceerd, die vaak komen kijken bij stretchen. Daardoor blijft de stretch gezond en droog.

Als je dus jezelf eens iets echt goeds voor je oor gunt, dan is deze mooie tunnel uit hoorn en been precies iets voor jou. Vind hier je maat en bestel nu.

Recensies

5.01 reviews

  • Rating

    Mega mooie tunnel

    Ik heb mijn tunnel nu een week in en ik ben nog steeds onder de indruk van de kwaliteit. Verder is het een mooi materiaal en bovendien is het ook nog echt cool om met een stuk van een dood dier rond te lopen :)

    Written by