KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

Navelsieraden

Navelsieraden zijn nog steeds een van de meest populaire type sieraden. Ze zijn een mooie aanvulling op iemands stijl en kunnen een eenvoudige look omzetten in iets spannenders. Het beste is dat er eindeloos veel sieraadontwerpen zijn. Van schattige navelpiercingjuwelen die je kunt dragen op elke gelegenheid tot lange, interessant ontworpen piercingsieraden, je vindt alles op de website van Bodymod. We hebben een enorme selectie schattige navelpiercingsieraden.

Hier vind je een aantal van de naveljuwelen die we hebben:

Hoe wordt een navelpiercing geplaatst?

Navelpiercings worden altijd geplaatst door een professional, met behulp van professioneel gereedschap en apparatuur. Wat de genezingstijd betreft, kan dit gebied ongeveer 3-6 maanden de tijd nodig hebben om helemaal te genezen. Een ding is zeker: je zult goed moeten zorgen voor je nieuwe navelpiercing, hoe goed je lichaam zich ook aanpast.

First things first; kies je piercer verstandig uit. Je kunt andere mensen vragen voor aanbevelingen, of misschien ken je al een professional die je vertrouwt. Als je niemand kent met een navelpiercing of nooit een piercing hebt gehad, heb je een andere optie. Ga naar een piercingsalon, kijk rond, laat je informeren en vraag eventueel om referenties. Het is cruciaal dat de persoon die dit doet professionele ervaring heeft en gekwalificeerd is om te piercen.

Nadat je een professional gevonden hebt, wil je waarschijnlijk meer informatie over het proces. Dit zijn de stappen die gevolgd moeten worden:

1. Je wordt in een comfortabele stoel geplaatst

2. De piercer maakt de navelstreek schoon (als er haar zit, zal dit met een wegwerpscheermesje verwijderd worden)

3. Na het steriliseren van het gebied, zal de piercer de plaats van de piercing markeren (je kunt daarna zelf controleren of je tevreden bent met de positie)

4. Vervolgens zal een holle naald gebruikt worden om je huid te piercen

5. De piercer kan een tang gebruiken om de huid op zijn plaats te houden tijdens het inbrengen

6. Het sieraad dat je hebt gekozen zal ingebracht worden

7. Er kan wat bloed zijn, dit zal worden schoon gemaakt

8. Klaar om te gaan!

Hoe verzorg je een navelpiercing?

Nazorg is een cruciaal onderdeel van het gezond en mooi houden van je nieuwe navelpiercing. Door de plaats van het sieraad zul je extra voorzorgsmaatregelen moeten nemen tijdens het genezingsproces. Gebruik dagelijks Isotone zoutoplossing, om alle bacteriën weg te houden. Probeer het twee keer per dag te laten weken en als het gehydrateerd moet worden.

Je moet ervoor zorgen dat je je navelstreek niet onnodig blootstelt aan bacteriën. Vermijd zwemmen in meren, zwembaden en neem in de eerste zes maanden geen bad. Probeer beweging te vermijden die het gebied kan irriteren. Aangezien je lichaam zich hier in tweeën kan vouwen, zal je navelpiercing meer blootgesteld worden aan irritatie dan bij andere soorten lichaamssieraden. Daarom is het erg belangrijk om het gebied en het gaatje meer dan normaal te reinigen.

Een andere kritische factor tijdens het genezingsproces is een gezond immuunsysteem. Leid een gezonde levensstijl, eet gezond, beweeg, en drink voldoende water. Hoe gezonder je bent, hoe gemakkelijker je lichaam zal genezen.

In geval van een infectie, zoek onmiddellijk hulp van je piercer!

Welk materiaal is het beste als het gaat om navelpiercings?

Wanneer je je navel laat piercen, zorg er dan voor dat de piercer een nikkelvrij sieraad gebruikt. Het beste materiaal voor een starterssieraad is massief titanium. Wanneer je piercing genezen is, kun je kiezen uit chirurgisch staal, PTFE of 14K goud. Het ontwerp dat je kiest, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en levensstijl.

Je hebt 24 van 335 producten bekeken
Laad Meer