Navelpiercing SieradenNavelpiercing Sieraden

Navelpiercing Sieraden

Ontdek onze nieuwste septumpiercing sieraden in unieke stijlen om te aanbidden en te ontdekken

Je hebt 24 van 197 producten bekeken
Laad Meer

Navelpiercing

Wanneer de zomer aanbreekt, is het tijd om je van je zonnigste kant te laten zien tijdens de warme dagen en heldere nachten. Eigenlijk klinkt dat als een goed plan in elk seizoen. Navelpiercing sieraden zijn fantastische accessoires om je persoonlijkheid te laten zien met een sprankje levenslust. Blader door onze collectie en ontdek een verscheidenheid aan geweldige navelversieringen die bij je stijl passen. Er zijn talloze designs, maten en materialen om uit te kiezen, zoals titanium, chirurgisch staal en 14k goud. Kies je favorieten en onze supersnelle levering brengt ze bij je voor je het weet.

Een navelpiercing is een opvallende piercing. Zoals je zou verwachten bevindt ‘ie zich in de navel. Om precies te zijn gaat de piercing door de bovenste rand van de navel zelf zodat het sieraad uit de navel komt en de top net boven de navel. Dit betekent dat er twee delen van het sieraad zichtbaar zijn, en er zijn veel verschillende designs die hier gebruik van maken en een meer betrokken look creëren.

NavelpiercingNavelpiercing

Dit type piercing is perfect voor de zomerse look. Als het weer je dwingt om luchtiger gekleed te gaan en je buik bloot te geven, kan je net zo goed het fashion-niveau opkrikken met een cool staaltje bling. Een versierde buik legt de lat hoger en laat je nog meer opvallen.

Het laten zien van een prachtig gedecoreerde navel is een schitterende manier om je zelfvertrouwen te vieren door de wereld te laten zien wie je bent, of zelfs om dat zelfvertrouwen op te bouwen. Je bent een hele andere jij als je met deze beauties pronkt en een statement maakt van openheid en veerkracht. En dat geldt zelfs als het weer je niet toelaat om je buik te laten zien, want je weet hoe geweldig je eruit ziet, zelfs als je stijl verborgen blijft.

Navelpiercing RingetjeNavelpiercing Ringetje

De meest voorkomende type navelpiercing sieraden zijn navelringen. Dit zijn niet echt ringen, maar meer gebogen staafjes waarvan de uiteinden bij beide openingen van de piercing zichtbaar zijn. Dit zorgt automatisch voor een een hele vette dubbele piercinglook met het grotere gedeelte gepositioneerd in je navel en het kleinere gedeelte erboven als een mooie aanvulling. Zo ontstaan er twee aandachtspunten die nauw samenwerken voor een visuele textuur, of je nu kiest voor bling of minimalistische steentje. Een populaire keuze is om twee gekleurde steentjes te combineren. Met onze vele kleuropties kan je een hele collectie maken van totaal verschillende aura’s die bij je outfits passen, of ze nu bij elkaar passen of voor wat contrast zorgen.

Bij een zogenaamde omgekeerde navelring is het gebruikelijke ontwerp omgekeerd zodat het grootste gedeelte aan de bovenkant van je navel zit. Deze sieraden hebben vaak grotere hangers, zoals deze oogverblindende hanger met steentjes, die de navel van bovenaf bedekt. Sommige mensen laten hun navel aan de onderkant piercen, wat een reden kan zijn om de aandacht naar de bovenkant te trekken. Maar ongeacht hoe je piercing is gezet, je kan wisselen tussen de verschillend georiënteerde sieraden om je stijl te veranderen. Of je nu de aandacht vestigt op de onderkant of bovenkant, beide opties hebben een groot effect op je uitstraling en zijn leuk om mee te spelen.

Natuurlijk zijn er ook subtielere opties, zoals een waarvan eigenlijk alleen de bovenkant zichtbaar is. Dit soort sieraden zijn net zo bijzonder en charmant, maar stellen je in staat om iets minder de nadruk op je navelpiercing te leggen. Het is aan jou.

Navel PiercingNavel Piercing

Als je zwanger bent, hoef je geen gedag te zeggen tegen een gedecoreerde navel. We hebben ook navelsieraden van FTFE en bioplast, allebei extreem flexibele materialen die zich aanpassen aan je groeiende buik. Vier je lichaam nog meer met mooie kleuren of andere designs die de vreugde van een nieuwe mama laten zien.

Met al deze mogelijkheden voor zelfexpressie, en dat met een lichaamsdeel dat normaal gesproken niet zo opvalt, breid je de manieren waarop je je persoonlijkheid kan laten stralen ontzettend uit. Haal het meeste uit je navelpiercing tijdens het zonnige seizoen, maar vergeet niet om ook de rest van het jaar te genieten van de coole en energieke energie van je piercing. Dus wacht niet langer en vind je nieuwe favoriete sieraden in onze uitgebreide collectie.

Piercing NavelPiercing Navel

The meest originele zomertrends

Zoals we al zeiden, leent de navelpiercing zichzelf goed voor de zomer, en daarom zijn sieraden voor deze piercing bij voorkeur vederlicht en waterdicht zodat je buiten actief kan zijn en zelfs kan gaan zwemmen.

Afgezien van deze praktische overwegingen, hebben navelpiercing sieraden vaak leuke en extravagante designs. Eigenzinnige sieraden zijn populair, zoals een twister ring, een of zelfs een tribal kat met prachtig gekleurde ogen. Het dragen van unieke buiksieraden is het perfecte signaal aan de buitenwereld dat je uniek bent. En er zijn genoeg mogelijkheden zodat je de trend op je eigen manier kan volgen.

Navelpiercing FAQ

Wat is de standaardmaat van navelpiercingsieraden?

De standaard draaddikte van navelpiercing sieraden is 1.6 mm, en de standaard lengte is 10 mm. Maar kijk altijd goed hoe het sieraad past bij jouw lichaam. Als het sieraad te kort is komt er druk op je lichaam te staan, wat oncomfortabel is. Vooral als je piercing aan het genezen is zal die druk de genezingsperiode verlengen.

Hoe maak je navelpiercingsieraden schoon?

Maak je piercingsieraden schoon met een microvezeldoekje dat niet is behandeld met chemicaliën, waaronder alcohol. Gebruik het doekje om je sieraden voorzichtig schoon te vegen, waarbij je aandacht besteedt aan alle hoekjes en gaatjes en voorzichtig bent met alle steentjes. Onze sieraden zijn sterk, maar ook kostbaar. Als je ze goed verzorgt gaan ze heel lang mee en zien ze er altijd piekfijn uit.

Hoe lang duurt het voordat een navelpiercing is genezen?

Een navelpiercing heeft ongeveer 8-12 maanden nodig om te genezen. Dat is behoorlijk lang, maar het gebied rondom de piercing is constant in beweging, dus het genezingsproces wordt voortdurend verstoord. Dit is echter geen probleem, zolang je geduld hebt en je verse piercing de nazorg geeft die het verdient.

Navelpiercing RingNavelpiercing Ring

Hoe verzorg ik mijn navelpiercing?

Gedurende de hele genezingsperiode moet je je navelpiercing twee keer per dag schoonmaken. Best een klusje, maar het is het echt waard om infecties te voorkomen. Maak ‘m een keer schoon met water en een zachte zeep en een keer met een zoutoplossing, wat overtollig vocht uit de wond trekt. Vergeet niet om altijd je handen te wassen voordat je je piercing schoonmaakt en laat ‘m voor de rest de hele dag met rust.

Als je navelpiercing volledig is genezen, zorg er dan voor dat je er altijd een sieraad in draagt. Dit geldt voor bijna alle piercingtypes. Het zijn tenslotte atypische gaatjes, en het lichaam zal ze willen sluiten. Dus ook al zal je navelpiercing niet altijd tentoongesteld zijn, draag er een sieraad in om te voorkomen dat ‘ie dichtgroeit.

Wat zijn de beste sieraden voor navelpiercings?

Voor verse piercings raden we meestal sieraden van titanium aan, want deze zijn nikkelvrij en vriendelijk voor de gevoelige huid. Later kan je gerust overstappen op bijvoorbeeld chirurgisch staal of 14k goud. Als je zwanger bent, kies dan voor flexibele sieraden van bijvoorbeeld PTFE of bioplast. Deze materialen zijn geschikt voor de voortdurende veranderingen die je lichaam ondergaat, zodat je tijdens je zwangerschap van je piercing kan genieten.