Piercingringen

Verschillende maten, kleuren, materialen en vormen

Je hebt 24 van 190 producten bekeken
Laad Meer

Ringen

Piercingringen zijn ongetwijfeld de meest populaire piercingsieraden die er zijn. Van de oren, neus, lippen tot tepels en intieme plaatsingen; ze behoren tot de meest multifunctionele juwelen, want ze zijn er in een veelheid van afmetingen, ontwerpen en kleuren. Scrol door de website van Bodymod om eindeloos veel sieraden online te vinden. Hier zijn enkele van de soorten die we aanbieden:

Eindeloze ringen

Deze zijn geweldig als je eerste juwelen omdat ze heel gemakkelijk te gebruiken zijn. Je kunt wennen aan het dragen van dit soort sieraden voordat je overstapt op andere, meer ingewikkelde stukken. Je vindt veel eindeloze ringontwerpen in onze webshop, zoals deze stukken:

Captive bead-ringen

Met betrekking tot de specifieke types van ringen, zijn captive bead-ringen (ook bekend als ball closure-ringen) zeer geschikt voor meer ervaren piercinggebruikers. Ze worden zo genoemd omdat je een klein balletje in en uit moet drukken om ze te openen en te sluiten. Als je het moeilijk vindt om dit soort sieraden te gebruiken, kun je kiezen voor een van de ontwerpen met een balletje dat aan een kant van de ring vastzit. Een aantal van deze juwelen vind je op onze website:

Ringen met scharnieren

Deze ringen lijken bijna op de eindeloze ringen - er is geen openings- of sluitingsmechanisme zichtbaar. Ze zijn echter wel voorzien van een scharnier waarmee je de sieraden gemakkelijk en veilig kunt openen en sluiten. Hier zijn enkele van onze favorieten:

Afmetingen en materialen

Let bij het kiezen van je nieuwe sieraden op de afmetingen en het materiaal. Verschillende piercingplaatsen vereisen unieke draaddiktes (gemeten in millimeters of gauges) en diameters (gemeten in millimeters of inches). Als je niet zeker bent, raadpleeg dan je piercer om de perfecte afmetingen te vinden.

Als algemene regel kan elk materiaal worden gedragen in een genezen piercing - acryl, chirurgisch staal, 14K goud, enz. Als je echter net een piercing laten zetten hebt, of als je nog aan het genezen bent, is titanium de veiligste keuze. Het is ook het beste materiaal voor mensen met een nikkelallergie.

Scrol door onze website en vind je favoriete juwelen!