KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

Daith

De daithpiercing is een andere soort, mooie en delicate oorpiercing. Bij het plaatsen van de daithpiercing wordt het kraakbeen van het oor doorboord. De daith-sieraden die het meest gedragen worden, zijn de ball closure-ringen. Het sieraad kan variëren in grootte, maar meestal gaat de voorkeur in deze plaatsing uit naar een kleiner sieraad. Sommige mensen kiezen tussen een klein gebogen staafje of een hoefijzer. Daithpiercings worden steeds populairder en een van de redenen hiervan is dat het hoofdpijn en migraines zou verminderen. Dit is te danken aan de plaats van de piercing, waarbij het effect van acupunctuur wordt nagebootst.

Kosten, genezingstijd & nazorg

De kosten van deze piercing liggen tussen de €40 en €100. Dit kan variëren afhankelijk van je piercer en het sieraad dat je uitkiest om mee te beginnen. Veel factoren kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke prijs. Het beginnersjuweel is meestal een gebogen staafje gemaakt van titanium. Misschien wil je beginnen met een ring, maar de beste sieraden om mee te starten zijn deze sneller en gemakkelijker genezen. Een ring beweegt veel en daardoor kunnen er meer bacteriën in het gat komen en het genezingsproces vertragen of zelfs irritatie veroorzaken.

De genezingstijd voor deze piercing bedraagt tussen de 2-3 maanden, maar het kan tot 12 maanden duren door de specifieke plaatsing van deze piercing. De sieraden kunnen het beste, voordat de piercing genezen is, niet vervangen worden door een ander ontwerp. Om het genezingsproces te ondersteunen kun je gebruik maken van een zoutoplossing om het gepiercete gebied schoon te maken. Indien nodig kun je gebruik maken van een wattenstaafje om dichter bij de opening van de piercing te komen. Met de juiste nazorg moet je in staat zijn om je piercing op de correcte manier te laten genezen.

Wanneer je piercing volledig genezen is, kun je voor de verandering op zoek gaan naar verschillende ontwerpen. Bodymod heeft een fantastische collectie van unieke daith-ringen. Je kunt kiezen uit verschillende vormen en materialen, zoals de volgende:

Wanneer je overstapt op een van deze ontwerpen, zorg en dan voor dat je zorgvuldig bent met het schoonhouden van je handen en sieraden. Op deze manier kun je irritatie vermijden en je nieuwe daithpiercing op de beste manier dragen.

Je hebt 24 van 162 producten bekeken
Laad Meer