Plug uit snakewood

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.

Dagelijks gebruik

Hypoallergeen

Gebruikersvriendelijk

Duurzaam

Vermijd water

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Imię: Plug uit snakewood

SKU: Plug-97

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Hout

Diepte: 11.5 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Deze plug is gemaakt van hout, wat een organisch materiaal is. Het houtsoort is snakewood. Wij zijn echter niet helemaal zeker hoe het woord vertaald zou moeten worden naar het Nederlands of wat de naam van deze houtsoort is, daarom gebruiken wij de Engelse naam ervoor.

De structuur van deze houtsoort is heel uniek. Deze structuur is tevens ook de aanleiding voor de naam van het hout, aangezien het sterk doet denken aan een slangenhuid. Er kunnen natuurlijk onregelmatigheden in zitten, het is immers een organisch materiaal. Om die reden zullen er ook nooit twee identieke plugs bestaan.

De structuur bestaat uit golvende lijnen die variëren qua kleur. De kleuren zijn rood/bruin en aan het einde van het kleurenscala zijn er meer donkerbruine en zwarte nuancen.

De voor- en achterkant van de plug staan een beetje omhoog, en geeft het sieraad een beetje een parabool vorm. Zo komt de structuur van het hout nog meer naar voren wanneer het in het oor zit en het licht het sieraad raakt. Een van de unieke eigenschappen van het hout is dat het zich heel makkelijk laat polijsten, en met de juiste olie (bijvoorbeeld jojoba olie) kun je de plug er weer glimmend en als nieuw uit laten zien, mocht hij een beetje vaal zijn geworden. Denk er wel goed aan dat je het sieraad niet zult doordrenken met de olie, aangezien het een organisch materiaal is. Neem daarom ook de plug uit voordat je in bad stapt - vermijd over het algemeen vooral vocht met deze plug.

Als je dus graag deze mooie plug van exotisch hout in je bezit wilt hebben, begin dan met het selecteren van je gewenste grootte. Je kunt kiezen uit groottes vanaf 8 mm tot en met 25 mm. Als je er twee koopt, denk er dan wel aan dat je nooit twee identieke plugs krijgt, ondanks dat ze van dezelfde grootte zijn.

Dagelijks gebruik

Gebruik voor af en toe

Gematigd gebruik

Dagelijks gebruik

Dit sieraad is gemaakt om dagelijks te gebruiken. Het zal waarschijnlijk geen irritatie veroorzaken bij dagelijks gebruik.

Biocompatibiliteit

Niet voor gevoelige huid

Voor de meeste huidtypes

Hypoallergeen

Als je last hebt van een nikkel allergie is dit sieraad veilig voor jou.

Waterbestendigheid

Vermijd water

spatbestendig

Waterbestendig

De samenstelling van metalen en/of vakmanschap van dit sieraad maakt het gevoelig voor water en zweet.

Levensduur

semi-duurzaam

Duurzaam

Kan levenslang meegaan

Dit sieraad is duurzaam. Met de juiste zorg en opslag kan het tot 2 jaar mee gaan.

Gemak van aanbrengen / verwijderen

Uitdagend

Vrij makkelijk

Gebruikersvriendelijk

Het is makkelijk om dit sieraad aan te brengen/te verwijderen vanwege de gebruikersvriendelijke open- en sluitmechanismen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!