Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding

Fake Piercing Sieraden

Nepsieraden voor je oren, lippen of navel

Filters

Winkel Opties

Fake Piercing Sieraden

Clip-onpiercingsieraden, ook wel bekend als fake piercingsieraden, speciaal voor de mensen die nog geen besluit hebben genomen of ze een piercing willen of voor anderen die om andere redenen geen echte piercing nemen. Neppe piercingsieraden kunnen er zo realistisch uitzien dat in de meeste gevallen je het je niet eens opvalt dat het sieraad niet echt is. Het is ook een modeaccessoire en een geweldige aanvulling op elke look, zonder de echte verbintenis. Wil je gepiercet worden maar ben je nog niet klaar voor het echte werk? Neppe lichaamssieraden zijn dan voor jou gemaakt! Tussen alle categorieën op onze website, vind je:

Bijna elke ‘echte’ piercing kan na gemaakt worden, zoals blijkt uit ons grote aanbod.

Waar haal je de clip-onpiercingsieraden?

Vanwege de populariteit kun je in veel online winkels allerlei soorten nepsieraden verkrijgen. Wij raden je echter aan om te kiezen voor een piercingwebshop, zoals Bodymod. Dit in de plaats van een modemerk, om te voorkomen dat je sieraden draagt die gemaakt zijn van allergene materialen. Het kan ook gevaarlijk zijn om neppe piercingsieraden te kopen van onbetrouwbare websites, omdat deze scherpe randen of onveilige openings-/sluitingsmechanismen kunnen bevatten. Scrol door onze steeds groter wordende collectie en ontdek sieraden van de beste kwaliteit.

Het dragen van een clip-onsieraad zorgt ervoor dat je gemakkelijk je uiterlijk kunt veranderen zonder dat je je lichaam hoeft te veranderen. Neppe piercingsieraden zijn ook veiliger om te dragen tijdens de zwangerschap. Je kunt deze sieraden net als andere sieraden rocken, maar je kunt ze makkelijk uit doen wanneer dat nodig is. Magnetische piercingsieraden zijn ook een populaire keuze, vooral onder jongeren. Ze zijn makkelijk in- en uit te doen. Als je ervoor kiest om nepsieraden te dragen, zorg er dan voor dat je deze verwijdert voordat je naar bed gaat. Deze accessoires zijn namelijk niet zoals echte piercingsieraden aan het lichaam bevestigd, daarom zouden ze uit kunnen vallen of zelfs ingeslikt kunnen worden in je slaap. Zorg er voor dat je ze verwijdert voordat je in dromenland belandt!

Fake piercing-categorieën

Fake stretching

Het strekken van je oren is een zeer lang en soms oncomfortabel proces. Als je toch deze stijl wilt rocken, kun je een neppe plug dragen. Dit frisse ontwerp is gemaakt van chirurgisch staal en verkrijgbaar in drie kleuren. Als je meer van organische materialen houdt, dan hebben we dezelfde, maar dan gemaakt van hout. Deze is er in vier verschillende kleuren. Ook hebben we tapers, zoals deze van acryl, in spiraalvorm met een detail van chirurgisch staal in zeven verschillende kleuren.

Dit soort juwelen zijn echter niet helemaal fake. Je hebt een gaatje van 1,2 mm nodig om ze te kunnen dragen.

Clip-on navelsieraden

Fake navelsieraden zijn een leuke toevoeging aan je strandlook voor de zomer. Ze zijn gemakkelijk in te doen. Je hoeft alleen maar de ring op de huid boven de navel te klemmen, en dan heb je een mooie navelring met hanger.

Fake neusring en studs

Clip-on-neusringen kunnen in enkele seconden aangebracht en verwijderd worden. Dankzij de vorm, passen ze perfect bij de meeste neusvormen. Je kunt gaan voor een sprankelend exemplaar als je je chique voelt of voor een meer kleurrijk juweelmet een leuk ontwerp. En voor mensen die all the way willen gaan hebben we transparante neppe neusstuds die er heel realistisch uitzien.

Fake tongpiercingsieraden

Neppe tongpiercingsieraden zijn een geweldige manier om de look van een echte tongpiercing uit te proberen. Deze barbells zijn meestal gemaakt van acryl en werken op basis van zuigkracht. Je kunt ze vinden in verschillende kleuren. Ook hebben we glow-in-the-dark juwelen, die vooral leuk zijn op feestjes.

Clip-on-tepelschild

Tepelschilden zijn erg sexy en worden steeds populairder. Je kunt sommige van onze ontwerpen proberen voordat je je tepel echt laat piercen. Een nep piercingjuweel dragen is minder pijnlijk dan een naald door dit gevoelig stuk lichaam te laten drukken. Het echte werk is voor de dapperen onder ons, maar we kunnen nog steeds cool zijn wanneer een nep sieraad dragen, vooral met dit juweel.

Earcuffs

Earcuffs zijn nu erg trendy en wij begrijpen waarom. Ze zien er prachtig uit, zijn uiterst gemakkelijk te gebruiken en kunnen veel toevoegen aan een modieuze look. Bij Bodymod denken we aan iedereen. We hebben een groot aanbod lichaamssieraden, zoals dit slangenontwerp en deze driedubbele ear cuffs.

Clip-on-septumringen

Veel mensen houden van het uiterlijk van een septumpiercing, maar willen niet door het genezingsproces gaan of hebben misschien een afwijkend septum waardoor ze niet gepiercet kunnen worden. In dit geval is een neppe septumring de perfecte oplossing. Bodymod heeft veel ontwerpen gemaakt van verschillende materialen, zoals deze: