• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Over BodyMod.nl

Allereerst willen we je graag bedanken voor je interesse in onze geschiedenis, wat we doen en waarom we het doen. Zonder jou zou er simpelweg natuurlijk ook geen website zijn.

Waarom de naam BodyMod.nl Shop?

De naam werd BodyMod.nl, omdat onze winkel tot de grootste webportal voor alle liefhebbers van body art behoort; BodyMod.eu .

BodyMod.nl is onderdeel van een grote en open gemeenschap, en het idee was om een webshop met snelle levering, concurrerende prijzen en een vijf sterren klantenservice te creëren. Wij richten ons tot iedereen die interesse heeft in piercings en stretching.

Hoe oud is BodyMod.nl?

De eerste keer dat de site online kwam was op 18 januari 2010. Het was de dag van de lancering waar wij zo naar hadden uitgekeken, maar niet in het minst ook hard gewerkt voor hebben om dit te realiseren. Dus toen de eerste orders op de ochtend van 18 januari binnen druppelden, was de vreugde dan ook groot.

Hier zijn we vandaag de dag

Toen we begonnen waren er drie partners in het project. Vandaag in 2018 zijn er twee en de webshop is nu 100% gericht op het leveren van body art op het internet. Voor die tijd waren we actief in het organiseren van tattoeagebeurzen in Europa en hadden we fysieke piercingstudio's.De fysieke piercing studio's zijn verkocht en van de drie partners zijn er nu twee overgebleven, maar BodyMod is nog steeds een grote sponsor op Europese piercingbeurzen. Het oorspronkelijke bedrijf dat BodyMod beheerde (webforums Online) is nu opgeslokt door de hoofdvennootschap Blue Monkeys In Space ApS.

'Blauwe apen?' denk je nu zeker. De naam van het bedrijf achter BodyMod.nl Shop, Blue Monkeys In Space ApS, is ontstaan doordat de afkorting BMS ApS al in gebruik was en we iets anders met deze letters moesten verzinnen. Maar ook omdat blauwe apen gewoon leuk zijn!

BodyMod.nl Shop is vandaag de dag een echte gespecialiseerde shop, met alle gevolgen van dien. Met inbegrip van maar liefst 5 van de 5 sterren op Trustpilot, de goedkeuring van PBS / Netten en Euroline voor het ontvangen van betalingen via credit card, Mastercard, VISA, VISA Electron en Maestro, een klantenservice via e-mail, tienduizenden verschillende piercingsieraden en een volledige informatieblog met alles over alle piercings .

Het doel van de winkel BodyMod.nl

Het is volgens ons heel gemakkelijk om misleid te worden via het internet. De betalingen via creditcards zorgen voor een veilige transactie. Het is ook ons doel om te voorkomen dat er onverwachte douanekosten aangerekend worden, er slechte kwaliteit of schadeijke producten geleverd worden, er een onbeschofte klantenservice of zelfs een gebrek aan een klantenservice is, de levertijden heel lang zijn enz.

Zo is BodyMod.nl nooit geweest en wij staan erop onze kwaliteit te beschermen.

Goede service, snelle levering en scherpe prijzen

Daarom zijn we ook trots op onze 5 van de 5 sterren op Trustpilot, bijvoorbeeld. Daar hebben we van bijna 500 onafhankelijke afnemers goede recensies ontvangen. Daarnaast is er een zee aan positieve recensies over onze producten. Niet in het minst door de heerlijke ontwerpen, maar ook door de scherpe prijzen waarvoor wij ze kunnen aanbieden.
Dit komt doordat wij in grote hoeveelheden inkopen: grote inkopen betekenen lage prijzen. Dus hoe meer je bestelt, hoe meer wij ook kunnen aankopen, en hoe minder jij dus uiteindelijk ook weer betaalt. Het is een mooie vicieuze cirkel die we echt waarderen.

Wanneer je vòòr 14:00 bestelt, sturen wij je bestelling dezelfde dag nog op! Als we dus zeggen dat we de snelste levering van piercingsieraden in het land bieden, is dat uitsluitend te danken aan het feit dat we graag ons werk doen. Voor meer informatie over onze levertijden kun je hier klikken .

Is er iets wat we voor je kunnen doen?

Het is duidelijk dat wij echt van onze klanten en bezoekers op de website houden. Als je op zoek bent naar iets unieks, een speciaal verzoek hebt, of gewoon iets wilt vragen, laat het ons weten. We verheugen ons er op om je te kunnen helpen, en iets vragen kost niks :).

Neem dus graag vriendelijk contact op met onze klantenservice, hetzij via live chat, telefoon of e-mail. Je bereikt ons via de link hier .
Dat is alles van ons voor nu.

 

Beste wensen.
BodyMod.nl