• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Over BodyMod.nl

Allereerst willen we je graag bedanken voor het lezen over onze geschiedenis en over wat we doen en waarom we het doen. Zonder jou zou er kort gezegd natuurlijk ook geen website zijn.

Waarom de naam BodyMod.nl Shop?

Toen de beslissing werd genomen om een winkel te beginnen, was er geen grote onenigheid. De naam werd BodyMod.nl, omdat onze winkel tot de grootste webportal voor alle liefhebbers van body art behoort; BodyMod.eu .

BodyMod.nl Shop is onderdeel van een grote en open gemeenschap en het idee was om een webshop met snelle levering, concurrerende prijzen en een vijf sterren klantenservice te creëren. De webshop was in de eerste plaats BodyMod.nl's chat, maar tegenwoordig is de webshop uitgegroeid tot iets veel groters en richt wij ons tot iedereen die een belang heeft in piercings en stretching.

Hoe oud is BodyMod.nl Shop?

Toen dit geschreven werd, was BodyMod Shop drie jaar draaiende. De eerste keer dat de site online kwam was 18 januari 2010. Het was de dag van de lancering waar wij zo naar hadden uitgekeken, maar niet in het minst ook hard gewerkt om de deadline te realiseren. Dus toen de eerste orders op de ochtend van 18 januari binnen druppelden, was de vreugde groot.

Hier zijn we vandaag de dag

Toen we begonnen, waren er drie partners in het project. Vandaag in 2018 zijn er twee en de webshop is nu 100% gericht op het leveren body art op het internet. Voor die tijd waren we in een korte tijd als aanvulling het organiseren van tattoeagebeurzen in Europa en hadden we fysieke piercing studio's. Vandaag hebben we deze twee zaken overgedragen aan anderen, maar BodyMod is nog steeds een grote sponsor op Europese piercingbeurzen. De fysieke piercing studio's zijn verkocht en van de drie partners zijn er nu twee overgebleven. Het oorspronkelijke bedrijf dat BodyMod in zijn eigendom had (webforums Online) is nu opgeslokt door de hoofdvennootschap Blue Monkeys In Space ApS.

Blauwe apen denk dat je nu zeker? De naam van het bedrijf achter BodyMod.nl Shop, Blue Monkeys In Space ApS, is ontstaan doordat de afkorting BMS ApS al in gebruik was en we iets anders met deze letters moesten verzinnen. Maar ook omdat blauwe apen gewoon leuk zijn!

BodyMod.nl Shop is vandaag de dag een echte volbloed-shop, met alle gevolgen van dien. Met inbegrip van maar liefst 5 van de 5 sterren op Trustpilot en de goedkeuring van PBS / Netten en Euroline voor het ontvangen van betalingen via credit card, Mastercard, VISA, VISA Electron en Maestro, een klantenservice via e-mail, en een tienduizenden verschillende piercing sieraden en een volledige informatieblog met alles over alle piercings .

Het doel van de winkel BodyMod.nl

Het is in onze ogen te makkelijk om misleid te worden via het internet. De betalingen via creditcards zorgen voor een veilige transactie, en dus is het ook ons doel om te voorkomen dat er onverwachte douane rekeningen komen, er slechte kwaliteit geleverd wordt, er een onbeschofte klantenservice is of zelfs het gebrek aan überhaupt een klantenservice, lange levertijden, schadelijke producten enz.

Zo is BodyMod.nl Shop is nooit geweest en zo zullen wij ook nooit worden.

Goede service, snelle levering en scherpe prijzen

Daarom zijn we ook trots op onze 5 van de 5 sterren, bijvoorbeeld. Op Trustpilot hebben we van bijna 500 onafhankelijke afnemers goede recensies ontvangen. Daarnaast is er een zee aan positieve recensies over onze producten. Niet in het minst door de heerlijke ontwerpen, maar ook door de scherpe prijzen waarvoor wij die kunnen aanbieden.
Dit komt doordat wij ingaan op in het kopen van grote hoeveelheden: grote inkopen betekent lage prijzen. Dus hoe meer je bestelt, hoe meer wij ook kunnen bestellen en hoe minder jij dus uiteindelijk ook weer betaalt. Het is een mooie vicieuze cirkel die we echt waarderen.

Wanneer je vòòr 14:00 bestelt, versturen wij het dezelfde dag nog op! Als we dus zeggen dat we de snelste levering van piercing sieraden in het land hebben, is dat uitsluitend te danken aan het feit dat we graag ons werk doen! Voor meer informatie over onze levertijden kun je hier klikken .

Is er iets wat we voor je kunnen doen?

Het is duidelijk dat wij echt van onze klanten en gasten op de site houden. Als je echt op zoek bent naar iets speciaals, of echt een speciaal verzoek hebt, of juist gewoon iets wilt vragen, laat het ons weten. We verheugen ons er op om je te kunnen helpen, en iets vragen kost niks :).

Neem dus graag vriendelijk contact op met onze klantenservice, hetzij via live chat, telefoon of e-mail. Je bereikt ons via de link hier .
Dat is alles van ons voor nu.

 

Beste wensen.
BodyMod.nl Shop