Tongpiercing SieradenTongpiercing Sieraden

Tongpiercing Sieraden

Verken onze uitgebreide collectie tongpiercing sieraden met rechte staafjes en tongstaafjes in verschillende designs

Je hebt 24 van 44 producten bekeken
Laad Meer

Tongpiercing

Een verrassingselement is vaak een goede manier om een impact te maken en mensen te laten zien dat je meer in je hebt dan je in eerste instantie zou kunnen zien. Dat geldt zeker als je een tongpiercing hebt, die meestal alleen zichtbaar is in korte flitsen als je praat. Tongsieraden zijn een speelse manier om mensen beter op te laten ketten en hun verbeelding op hol te laten slaan. We hebben alles wat je nodig hebt om indruk te maken met je tongpiercing, ongeacht het design, de maat of het materiaal. Onze selectie omvat gebruiksvriendelijke en stijlvolle opties, zoals chirurgisch staal en 14k goud. Bovendien heb je je nieuwe accessoires in een mum van tijd in huis met onze snelle levering.

In tegenstelling tot veel andere piercing types, laat de tong niet veel ruimte voor variatie wat betreft plaatsing. De ins en outs van de anatomie van je tong zijn immers vrij rechttoe rechtaan en een tongpiercing bevindt zich meestal in het midden van je tong. Maar dit type piercing maakt veel goed door de brutaliteit en eenvoud. Alleen het idee van een tongpiercing is al een duidelijk statement dat je jezelf durft te zijn.

TongpiercingTongpiercing

Het is een statement van individualiteit en tongpiercings zijn dan ook geschikt voor iedereen. Van intens tot brutaal, van glamoreus tot stoer, alle stijlen zijn mogelijk. Tongpiercingsieraden zijn meestal staafjes, en we hebben ze in alle mogelijke designs. Als minimalisme je aanspreekt dan is het rechte staafje een populaire keus. Als je een beetje meer pit nodig hebt, probeer dan een kleurrijk steentje. Met een gave tongpiercing ben je vrij om de kleinste details te ontdekken en te zien hoe ze je uitstraling versterken.

Soms worden tongsieraden ook wel tongringen genoemd, hoewel het niet echt een ring is.Toch, als je fan bent van de uitstraling van een ring, implementeren sommige staafjes deze wel in het design, zoals dit staafje met cirkel. Designs als deze maken je tongpiercing uniek en geven je nog meer zelfvertrouwen. We hebben ook humoristische opties, zoals dit sieraad met een pil design waardoor het lijkt alsof er een pil op je tong ligt. Sieraden, of ze nu eenvoudig of extravagant zijn, hoeven immers niet serieus te zijn!

Je kan ook meer dan één tongpiercing laten zetten zodat je sieraden kan combineren - of je nu gaat voor een dynamisch duo of een experimenteel contrast. Bedenk wel dat de ruimte op je tong beperkt is, dus misschien kan je beter voor kleinere designs gaan. Maar wees vooral jezelf: doe gek en blijf creatief.

Duik in de eindeloze verrassende mogelijkheden van onze collectie en je zal zeker iets vinden dat bij je past, iets speciaals dat je helpt om je persoonlijke identiteit van de daken te schreeuwen.

Tong PiercingTong Piercing

FAQ

Welke maat heb ik nodig?

De standaard draaddikte van een tongstaafje is 1.6 mm, maar de lengte varieert sterk en is afhankelijk van jouw anatomie. Wanneer je je piercing laat zetten is het beter om een langer staafje te laten plaatsen om de zwelling op te vangen, tot 22 mm. Later, wanneer je piercing is geheeld, kan je een korter staafje dragen en ontdekken wat jij het prettigst vindt.

Hoe maak je een tongpiercing schoon?

Een tongpiercing heeft 3-5 maanden nodig om te genezen als je ‘m goed verzorgt. Normaal gesproken moet je ervoor zorgen dat je nieuwe piercings zo weinig mogelijk aanraakt om infectie te voorkomen, maar dat is met een tongpiercing een beetje moeilijk. Je moet toch eten? Je moet dus nog zorgvuldiger zijn met je mondhygiëne dan je al bent om je tongpiercing de beste omstandigheden voor genezing te geven. Gebruik antibacterieel mondwater zonder alcohol (dat is belangrijk), direct na elke maaltijd.

Wees extra voorzichtig in de eerste weken van het genezingsproces: eet geen spicy eten of veel citrusvruchten (zoals sinaasappels of citroenen) en vermijd tongzoenen.

TongpiercingsTongpiercings

Wanneer kan ik mijn tongpiercing verwisselen?

Genezende piercings hebben zoveel mogelijk rust nodig, dus verwissel je sieraden niet als je piercing nog aan het genezen is. Als je dat wel doet, loop je meer risico op infectie en de paar seconden dat er een sieraad in je piercing zit is genoeg om de wond te laten dichtgroeien. Je zal moeten wachten, maar je piercing zo goed mogelijk verzorgen is het altijd waard.

Tong PiercingsTong Piercings

Wat is het doel van een tongpiercing?

Interessant genoeg wordt er soms gezegd dat een tongpiercing helpt om angstgevoelens te verlichten. Er zijn een paar van dit soort overtuigingen in omloop als het gaat om mogelijke voordelen van piercings voor je gezondheid. Dit komt waarschijnlijk door de duidelijke associatie met acupunctuur. Toch is er geen bewijs dat dit ook echt werkt, dus we raden het niet aan om een tongpiercing te nemen als behandeling voor je angstgevoelens of andere gezondheidsproblemen. Het enige wat we zeker weten is dat het een geweldige toevoeging is aan je persoonlijke stijl en zelfexpressie.

Tongpiercing StaafjeTongpiercing Staafje