KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

Tongsieraden

Tongpiercings worden momenteel opnieuw populairder dankzij de jongere generaties. Misschien dat het een tijd uit de mode is geweest, omdat de piercing in deze plaatsing niet altijd zichtbaar is. De meest voorkomende sieraad is het rechte staafje, dat gemaakt kan worden uit de volgende materialen:

Titanium

Chirurgisch staal

Acryl

14K goud

Zorg er bij het kiezen van je sieraad voor dat je de juiste maat kiest. Selecteer eerst de lengte van het staafje en let op de grootte van de ballen. Als je begint met een kleinere bal, kun je irritatie ondervinden bij een grotere bal. Sommige juwelen hebben funky ontwerpen, zoals de volgende:

Waar zijn tongpiercings voor?

Ze dienen vooral een esthetisch doel. Er bestaat een theorie dat tongpiercings een instrument zijn voor seksueel genot, maar dat is geen feit. Voor sommigen heeft het wel een positief effect, maar voor velen maakt het geen verschil.

Hoe maak je een tongpiercing schoon?

Zorg voor een goede mondhygiëne. Er zouden niet veel problemen moeten voorkomen bij een goed genezen piercing. Het speeksel zit vol met enzymen die de genezing bevorderen en de binnenkant van de mond schoon houden. Als je de tongstud wilt schoonmaken, kun je je mond spoelen met een zoutwateroplossing. Meng wat zout met lauw water en gorgel hiermee, dit als onderdeel van je ochtend- en avondroutine. Je kunt ook je sieraden uitdoen en steriliseren als je dit denkt dat dit nodig is. De meeste metalen juwelen kunnen gekookt of geweekt worden in zout water.

Hoe lang duurt de genezingsperiode?

Tongpiercings zijn een van de snelst genezende piercings. Bij een goede nazorg ligt de genezingstijd tussen de 3 en 4 weken. Meteen na het plaatsen van de piercing zul je een zwelling ervaren die een paar dagen lang kan aanhouden. Het zou het beste zijn om roken, alcohol, zoenen, teveel praten en stevige maaltijden te vermijden. Meestal wordt een vloeibaar dieet geadviseerd, met yoghurt en ander gepureerd voedsel. Om het genezingsproces te helpen kun je een speciale oplossing gebruiken om de mond mee te spoelen. Deze oplossing kan ook later worden gebruikt nadat je piercing genezen is.

Hoeveel kost het om een piercing te plaatsen?

De typische prijs voor deze piercing ligt tussen de €30 en €100. De kosten zijn afhankelijk van de studio en het soort starterssieraad dat je wilt hebben. Het belangrijkste is een studio te vinden waar je de piercer vertrouwt en je zeker bent van hun professionaliteit. Ga niet naar een studio, gewoon omdat het de goedkoopste is. Kies verstandig! De tong is een vitaal orgaan, en je wilt geen infecties of andere problemen, doordat je niet de tijd hebt genomen bij het kiezen van de juiste piercer.

Je hebt 24 van 55 producten bekeken
Laad Meer