Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding

Tunnel uit snakewood

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Tunnel uit snakewood

SKU: Tunnel-108

Type: Tunnel

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Hout

Kleur: Bruin

Diepte: 11.5 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Hier zie je een hele mooie tunnel van hout, die perfect is voor jou als je absoluut geen compromis wilt sluiten op de kwaliteit of het deisgn. Deze mooie roodbruine tunnel is 100% organisch en daarmee een van de beste keuzes voor je stretch. Organische materialen laten de huid namelijk ademen terwijl ja het draagt, en daarmee verschilt het van andere typen materialen.

Snakewood is een heel speciaal houtsoort, en heeft zoals de naam ook al aanduidt, een mooie structuur die doet denken aan een slangenhuid. Het patroon dat zichtbaar is in het hout bestaat uit fijne strepen en vlekken die op sommige plekken een beetje samensmelten. Iedere tunnel is uniek qua patroon, aangezien ze natuurlijk uit verschillende plekken in het hout zijn gesneden.

Deze mooie heeft zachte en afgeronde randen voor optimaal comfort wanneer je hem in het oor draagt. Deze tunnel heeft een verdieping in het hout, zodat je het zeker weten goed blijft zitten in het oor.

Houd wel rekening met het feit dat je het sieraad het beste uit kunt doen wanneer je gaat douchen of in bad gaat, aangezien de tunnel uitzet wanneer hij nat wordt. Je kiest zelf welke grootte je nodig hebt; de tunnel is verkrijgbaar vanaf 8 mm tot en met 25 mm.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!