Neuspiercing Ringen

Je hebt 24 van 257 producten bekeken
Laad Meer

Neus Piercing

Welkom in de wondere wereld van neus piercings! Hier vind je een heleboel geweldige sieraden om jezelf uit te drukken, helemaal zoals je bent. Onze uitgebreide collectie neus-accessoires is als een schatkamer die op je wacht, dus leef je uit en verken de vele verschillende beschikbare stijlen. Je ontdekt snel welk sieraad perfect bij je persoonlijke look past.

Niks kondigt je aanwezigheid beter aan dan een neus piercing. Logisch, want de piercing zit in het midden van je gezicht en trekt natuurlijk de aandacht. Een neuspiercing is elegant en chique, en doet je gezicht stralen, dus ga je gang en ontdek je neus-piercing-mogelijkheden!

NeuspiercingNeuspiercing

Neus piercing types

We onderscheiden drie soorten neuspiercings: neusvleugel, septum en bridge. Ze delen allemaal die speciale kunstzinnige vibe waardoor een neus piercing je hele gezicht kan doen oplichten. Mooie neus sieraden benadrukken je gelaatstrekken, vooral je lippen en ogen. Deze piercing kan eigenhandig make-up of zelfs een kapsel vervangen - de juiste sieraden op de juiste plaats vormen gemakkelijk een centrum van charme dat stijl uitstraalt. Zelfs je vrienden zullen er beter uitzien als ze naast je staan.

Elk van de drie soorten neus piercings heeft ook eigen kenmerken. De neusvleugelpiercing heeft de oudste geschiedenis en staat bekend als een belangrijk onderdeel van de Indiase traditie, van de oudheid tot nu. Deze piercing zit in een van je neusvleugels en zorgt voor een eigenzinnige, off-centered stijl, die zowel schattig als indrukwekkend is. Als je een neus piercing ring draagt, cirkelt deze rond de bovenste rand van je neusvleugel, maar je kan ook kiezen voor een mooie labret voor een subtielere, maar net zo effectieve look. Beide zijn erg populaire opties, en we zien vooral veel neusvleugels studs met glitterende steentjes voor een extra opvallende uitstraling. Je kan bijna niets verkeerd doen met zo’n modestatement. Je moet alleen beslissen welke neusvleugel je gaat piercen. Katy Perry heeft de hare aan de rechterkant, maar die van Kesha zit links - dus wat denk jij?

Neus PiercingNeus Piercing

Hoewel de geschiedenis van de septumpiercing minder bekend is, heeft deze piercing de neusvleugelpiercing zeker ingehaald als het gaat om hoe iconisch ‘ie tegenwoordig is. De piercing zit in het kraakbeen tussen de neusvleugels in, waardoor een neus ring of hoefijzer mooi symmetrisch tevoorschijn komt. Vroeger werd deze piercing geassocieerd met de punkbeweging of met stieren (hoewel dat laatste een beetje cartoon-esque is). De septumpiercing is tegenwoordig veel bekender geworden, en een grote verscheidenheid aan mensen draagt er eentje (heb je gezien hoe geweldig Zendaya eruit ziet met de hare?). Het is zelfs een van de populairste piercings geworden. Als teken van kracht en onafhankelijkheid kan een septumpiercing wonderen doen voor ieders stijl, dus je hoeft alleen nog maar jezelf te zijn.

Tot slot gaat de bridge piercing door de neusbrug, als je dat nog niet had geraden. Hoewel je er technisch gezien een neus ring in zou kunnen dragen, is deze piercing absoluut bedoeld voor staafjes. De uiteinden van de staafjes steken aan weerszijden van de neusbrug uit. Dus net als bij de septumpiercing, krijg je een symmetrische vertoning, maar dan veel hoger op je gezicht. De bridge piercing zit vaak precies tussen de ogen en is een fantastische manier om ze extra op te laten vallen.

Neuspiercing KopenNeuspiercing Kopen

Zoals je kan zien, met al deze verschillende manieren om je neus te versieren, zijn er allerlei soorten piercingsieraden die van toepassing zijn. En we hebben ze allemaal, klaar om van te genieten. We streven ernaar om je favoriete neus piercing winkel te zijn, dus we hebben ons uiterste best gedaan om je winkelervaring onvergetelijk te maken. Van welk design, materiaal, je ook droomt, welke kleur of maat, wij maken het waar. Klik simpelweg op de verschillende soorten en duik in de eindeloze mogelijkheden.

De nieuwste neus piercing trends

De neusvleugelpiercing is op dit moment misschien wel geliefder dan ooit, en het is leuk om te zien hoe creatief mensen zijn met hun stijlen. Denk eens aan een hoge neusvleugelpiercing, die net iets hoger zit dan normaal. Dankzij de plaatsing zullen ringen niet zo geschikt zijn, maar studs zorgen voor een prominente look.

Sommige mensen experimenteren met meerdere neusvleugelpiercings en plaatsen zelfs een ring aan de ene kant en een stud aan de andere kant voor een prachtig visueel evenwicht. Of zelfs twee ringen aan dezelfde kant. Speel met het mixen en matchen en creëer een ensemble dat helemaal van jou is.

Als het gaat om septumpiercings, zijn eenvoudige en delicate sieraden trendy, maar dan wel gekruid met een verrassende twist, zoals een letterlijke twist, de eeuwig populaire spikes of gewoon een funky vorm, zoals een design.

Als je houdt van iets gewaagds, of het nu voor je neusvleugel of septum is, bekijk dan onze collectie voor meer extravagante sieraden. Wat denk je van deze ?

Piercing NeusPiercing Neus

Neuspiercing FAQ

Wat zijn de standaardmaten voor neussieraden?

Voor de neusvleugelpiercing is de standaarddikte van het sieraad, of het nu een ring of stud is, 0.8 mm. Voor de septumpiercing is dit 1.2 mm. Er is echter geen standaard lengtemaat voor studs of diameter voor ringen omdat dat erg afhankelijk is van je anatomie.

Bridge sieraden zijn meestal 1.6 mm dik en 12-16 mm lang, wederom afhankelijk van je anatomie. Terwijl de maat van de sieraden voor je neusvleugel en septum meestal een kwestie van smaak zijn, is het belangrijk dat je bridge sieraad niet te lang is zodat ‘ie niet in je gezichtsveld zit.

Hoe pijnlijk is een neuspiercing?

Als we het hebben over de pijn van het zetten van een piercing, is de septumpiercing een 6 van de 10. Het doet dus wel een beetje pijn, maar even doorbijten en je bent het alweer vergeten. Nog draaglijker zijn de neusvleugelpiercing en bridge piercing: beide een 2 van de 10, dus nauwelijks iets om bang voor te zijn.

Hoe lang duurt het voordat een neuspiercing genezen is?

De genezingsperiode varieert sterk tussen de drie soorten neuspiercings. De neuspiercing met de langste genezingsperiode is zeker de neusvleugelpiercing, die ongeveer 6-12 maanden nodig heeft om volledig te genezen. De genezingsperiode voor de bridge piercing is iets korter: 4-8 maanden, en de septumpiercing is meestal genezen binnen 2-4 maanden. Deze verschillen kunnen een rol spelen bij je keuze voor een piercing, maar je moet echt gaan voor de piercing die jou het meest aanspreekt.

Neuspiercing RingNeuspiercing Ring

Hoe verzorg ik mijn neuspiercing tijdens de genezingsperiode?

Allereerst moet je een genezende piercing elke dag voorzichtig schoonmaken. We raden aan om dit twee keer per dag te doen. Gebruik water en een zachte zeep, zoals een babyzeep, voor de ene reiniging, en een zoutoplossing voor de andere. Water en zeep maken de wond schoon en voorkomen infectie, terwijl de zoutoplossing eventuele afscheiding uit de wond verwijdert.

Ten tweede moet je je genezende piercing nooit aanraken, behalve als je ‘m schoonmaakt. Laat je piercing met rust zodat je ‘m niet irriteert of infecteert, wat de genezingstijd alleen maar zal vertragen.

Hoe snel groeit een neuspiercing dicht?

Alle piercings hebben de neiging een beetje dicht te groeien als je langere tijd geen sieraad draagt. Na de genezingsperiode zal je piercing niet meer volledig dichtgroeien, maar kan het wel moeilijk worden om later nog sieraden te dragen. Dit geldt vooral voor de neusvleugelpiercing, die heel snel dichtgroeit als je ‘m aan z’n lot overlaat. Je neus is immers een bijzonder belangrijke opening die de buitenlucht binnenlaat, dus je lichaam gaat meteen aan de slag om het kleine ‘extra neusgat’ te sluiten. Een septumpiercing groeit niet zo snel dicht, maar het zal wel erg moeilijk worden om een nieuw sieraad in te doen, waarbij je misschien de hulp van een professionele piercer nodig zal hebben.