KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

Neussieraden

Neussieraden kennen een lange geschiedenis. Al in 44.000 v.Chr. werden lichaamssieraden gemaakt door de Australische Aboriginals: van botten en door het septum gedragen. Het gebruik van de hedendaagse neuspiercing is echter beïnvloed door de 4000 jaar oude traditie van het Midden-Oosten. Het begon allemaal in de jaren 1500, toen neuspiercings een belangrijk onderdeel van de Indiaanse cultuur zijn geworden. Later, rond 1960, begonnen hippies die India bezochten neuspiercings te dragen, toen infiltreerde het in de punk- en gothische subculturen, en zo heeft het gebruik ervan zich langzaam over de wereld verspreid.

In de 21e eeuw, worden neuspiercings meer gezien als een modeaccessoire met vrijwel geen culturele of traditionele betekenis. Vandaag de dag worden neuspiercings ook meer geaccepteerd door de maatschappij, net als tatoeages en andere vormen van zelfexpressie.

Het type ontwerp dat je wilt, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Neus- en septumpiercings zijn erg populair, maar je zou zo verliefd kunnen worden op een van de andere unieke ontwerpen. Als het gaat om het kiezen van een volgend ontwerp, moet je nadenken over welke stijl het beste bij je gezicht en levensstijl past. Vanwege de plaatsing wil je er zeker van zijn dat je er een kiest die je goed kunt verzorgen en onderhouden. Hier zijn enkele van de unieke ontwerpen die we te bieden hebben:

Ring vol met kleurrijke stenen

Eenvoudige titanium ring

Fonkelende zirkonia-bloem

Wat zijn de verschillende type neuspiercings?

Unieke juwelen kunnen rond het oppervlak van de hele neus worden geplaatst. De meest gebruikelijke locaties zijn in de neusvleugels. Zowel wat hoger gelegen op de neusvleugel als in het septum, het neustussenschot. Verder hebben we de brugpiercing, die gebruik maakt van een rechte weerhaak tussen de ogen, en die zichtbaar is aan de twee zijden van de neusbrug. Er zijn ook nasallang, derde oog-, en verticale piercings. Deze piercing gaat van de ene neusvleugel door het kraakbeen naar de andere neusvleugel.

Zoals je kunt zien, zijn er vele soorten piercings. Je kunt meer lezen over het type sieraden dat je kunt dragen onder de bovenstaande subcategorieën.

Waar koop je neussieraden?

Koop unieke sieraden op Bodymod! Je kunt op onze website veel informatie vinden en de foto’s van klanten bekijken voordat je een aankoop doet. We hebben een enorme collectie leuke sieraden waaruit je kunt kiezen:

Hoe verzorg ik een neuspiercing?

Het nazorgproces is van cruciaal belang als je een neuspiercing wilt hebben zonder complicaties. Er is een klein verschil in de genezingstijd van de verschillende neuspiercings. In dit gedeelte behandelen we het meest voorkomende ontwerp, de neusvleugel. De genezingstijd van een piercing in de neusvleugel is ongeveer 4 tot 6 maanden. Dat betekent dat je je moet voorbereiden op het actief verzorgen van je neuspiercing gedurende een half jaar.

Het belangrijkste onderdeel van de nazorg is het gebied schoonhouden. Laat deze piercing niet middenin het allergieseizoen zetten als je je neus voortdurend moet snuiten! Kies een tijdstip waarop je gezond bent en een dag door kunt gaan zonder je gezicht aan te raken. Om het gebied schoon te houden, doe je zoutoplossing op een wattenschijfje of laat je je neus in een zelfgemaakte zoutoplossing weken. Je kunt thuis je eigen zoutoplossing maken met behulp van zout en warm water. Ook is het erg belangrijk altijd vooraf je handen te wassen en niet met je sieraad te spelen. Het aanbrengen van make-up is ook een no-no. Houd bacteriën op afstand en houd het gebied schoon, dan zal het goed moeten komen. Wanneer de zes maanden genezingstijd voorbij zijn en je gepiercete neus er goed en genezen uitziet, ga dan nog een of twee weken door met de nazorg voordat je het sieraad vervangt.

Je hebt 24 van 323 producten bekeken
Laad Meer