Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding

Curved Barbell Piercing

Voor je oren, wenkbrauwen en andere lichaamsdelen

Filters

Winkel Opties

Gebogen staafjes

Gebogen staafjes zijn een van de meest veelzijdige juwelen. Ze kunnen op vele plaatsen worden gedragen, zoals in de wenkbrauwen, lippen, tepels, intieme delen en uiteraard in de oren. Ze zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan materialen, kleuren en ontwerpen. Meestal verschilt het design door de balletjes van het staafje - ze kunnen gevormd zijn als spikes, bloemen of prachtige edelstenen. Wat zeker is: je kunt je favoriete design bij Bodymod vinden!

Materialen

De meest gebruikte materialen zijn titanium, chirurgisch staal, 14k goud en PTFE. Titanium en 14k goud zijn de meest hypo-allergene materialen, terwijl een gebogen staafje uit bioplast door zijn flexibiliteit ideaal is voor mensen met een actieve levensstijl.

Bekijk deze prachtige juwelen op onze website:

Bij het kiezen van een ontwerp voor je piercing moet je ervoor zorgen dat je de juiste maat ontvangt. Als je twijfelt over de exacte afmetingen van je piercing, neem dan contact op met je piercingstudio. Je piercer moet je kunnen helpen bij het bepalen van de maat en het kiezen van een perfect passend nieuw ontwerp.

Hoe kun je een gebogen staafje verwijderenl?

Het verwijderen van dit soort sieraden is zo eenvoudig als het maar kan. Meestal zijn één of beide piercingballetjes afneembaar. Het enige wat je hoeft te doen is het af te schroeven, je sieraad te verwijderen en als het eenmaal uit is, het balletje weer op het staafje te schroeven. Het proces om het terug in te brengen is hetzelfde. Zorg ervoor dat je handen altijd schoon zijn bij het hanteren van piercings. Je wilt niet dat bacteriën in het gat vast komen te zitten.

Je zou irritatie kunnen ervaren die niet veroorzaakt is door een allergische reactie. Je hebt bijvoorbeeld op je oor geslapen, wat een beetje ontsteking veroorzaakt. Verwijder in dat geval je sieraden niet! Gebruik een

om het gebied 2 keer per dag schoon te maken. Herhaal dit proces totdat je piercing is genezen, en dan kun je besluiten om het ontwerp te wisselen. Je zou kunnen denken dat je sieraden verwijderen het meest voor de hand ligt. Toch kan er bij het verwijderen van de piercing een infectie ontstaan of zich zelfs verspreiden. Als je niet zeker weet wat je moet doen, zoek dan de hulp van een professionele piercer.