KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

Labret

Een labret is een sieraad dat vooral voor lippiercings gebruikt wordt, hoewel het ook in veel andere piercings gedragen kan worden, zoals bijvoorbeeld in oorpiercings. Een labret is een klein staafje met een balletje aan de bovenkant en een schijfje aan de onderkant.

Een labret kan in veel verschillende piercings gebruikt worden, zoals in

Het design leent zich bijzonder goed voor lippiercings, aangezien het platte schijfje van het piercing sieraad voor een goede pasvorm zorgt en minimale druk uitoefent op de tanden.

Labretpiercings kunnen uit verschillende materialen vervaardigd worden

Een labret kan uit veel verschillende soorten materialen gemaakt worden. Je zult voornamelijk een materiaal voor een sieraad moeten kiezen op basis van jouw persoonlijke behoeftes. Zo is het bijvoorbeeld een goed idee om een piercing uit PTFE te kiezen als je van jezelf weet dat je veel met je piercing tegen je tanden aan tikt of ermee langs je tanden schuift. Als je dat eigenlijk helemaal niet doet, dan kun je ook wel andere materialen gebruiken zonder rekening te hoeven houden met je tanden. Enkelen daarvan zjjn:

- Titanium

- Chirurgisch staal

- PTFE

- 14K goud

Het beste is ook om je goed in te lezen in de soorten materialen, aangezien ze niet allemaal geschikt zijn voor nieuw gezette piercings.

Labretsieraden bij Bodymod

Wij hebben bij Bodymod vele unieke juwelen, zoals deze, die oplichten in het donker of dit spannende juweel met een zwarte steen. Zoals bij de meeste van onze categorieën, voegen wij ook voortdurend nieuwe sieraden toe aan onze voorraad.

Voor de Monroe piercing, is een ontwerp met een fonkelende steen met PTFE-staafje misschien wel de meest optimale en mooie keuze. Het bevindt zich op de bovenlip, uit het midden. Het heeft zijn naam gekregen van de actrice Marilyn Monroe, omdat het lijkt op haar schoonheidsvlekje.

Wanneer je op zoek gaat naar een traguspiercing, zul je zien dat dit een andere categorie is. Tragussieraden zijn korter om beter bij het kleine tragusgebied te passen.

Als je je helix laat piercen, vind je veel ontwerpen om uit te kiezen. Niet alleen eenvoudige labrets, maar ook ontwerpen met langere staven zijn populair voor de helix. Deze ontwerpen kunnen overal passen vanaf de bovenkant van je oor tot aan je oorlel.

Filters

Selectie verfijnen