KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

Oorlelsieraad

Oorlelpiercings zijn de meest voorkomende sieraadtypes die er zijn. Er zijn twee soorten oorlelpiercings; in de oorlel zelf en boven in de oorlel. In de oorlel kan een enkel sieraad geplaatst worden, maar als eje een piercing bovenaan je oorlel hebt, kun je ze met wel tot 4 stuks versieren. Iedereen heeft een andere anatomie, je anatomie bepaalt hoeveel juwelen jij in je oor kunt laten zetten. Oorlelpiercings maken meestal deel uit van de inmiddels trendy oorbellencombinaties.

Als het op de ontwerpen aankomt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Vooral als je ervoor kiest om je nieuwe oorring bij Bodymod te kopen, aangezien we verschillende materialen, maten, kleuren en stijlen hebben. Je kunt kiezen voor een labret, een ring, gebogen staafje of hoefijzers voor je oor, zoals deze:

Piercingproces

Als je je oren laat piercen, heb je twee opties. Je kunt het laten doen met een pistool of een naald. We raden je altijd aan om naar een professionele piercer te gaan die gebruikt maakt van speciale piercingnaalden, in plaats van naar een juwelier te gaan die een pistool gebruikt. Je zult een soepeler genezingsproces hebben als je het door een professionele piercer met een naald laat doen.

Genezing & nazorg

Een oorlelpiercing zal snel en makkelijk genezen. De algemene genezingsperiode ligt tussen de 6 en 10 weken, wat betekent dat je na 10 weken het sieraad kunt vervangen. Om het genezingsproces te ondersteunen, gebruik je een zoutoplossing, om je oor dagelijks te verzorgen. Als het geïrriteerd aanvoelt, kun je je oor laten weken in de zoutoplossing door een klein glas te vullen met de zoutoplossing en je oorlel hier in te dompelen. Laat het er zolang in als je wilt. Als je vermoedt dat je een infectie hebt, probeer dan één van onze sterkere nazorgproducten. Behandel je piercing altijd met schone handen. Probeer je sieraad niet rond te draaien en zet het niet onder druk. Als je lang haar hebt, doe het dan in een paardenstaart. Wanneer je het gevoel hebt dat je je geïnfecteerde piercing niet goed kunt behandelen, zoek dan medische hulp.

Je hebt 24 van 334 producten bekeken
Laad Meer