BODYMOD KERSTKALENDER

Elke dag een nieuwe aanbieding

Dermal Anchor

Dermal anchor is zonder twijfel een van de mooiste piercingssoorten die er zijn. De piercing sieraden die je hiervoor kunt krijgen, zijn zelfs nog mooier. Dermal anchor staat bekend onder vele namen. Enkelen hiervan zijn: micro dermal, one-point piercing en natuurlijk dan dermal anchor.

Deze piercing kan op elke vlakke oppervlakte van het lichaam worden aangebracht, wat betekent dat je een piercing kunt laten zetten op plaatsen die moeilijk met een naald gepiercet kunnen worden. Het enige zichtbare deel van de piercing is de dermal top. Je kunt kiezen voor een enkel stuk of verschillende arrangement creëren door meerdere dermal anchor tops te gebruiken .

Dermalontwerpen bij Bodymod

Wij zijn er trots op om zo'n groot aanbod aan piercinjuwelen voor je dermal te hebben. Bij ons kun je een veelvoud aan lichaamssieraden in veel verschillende vormen vinden. Wat je dus ook mooi vindt, of het nu dermals met stenen zijn, vergulde dermals of juist iets totaal anders - wij hebben sowieso datgene naar jouw smaak.

Bekijk deze dermal tops:

100% zuivere materialen voor dermal anchor

De materialen die we aanbieden zijn voor onze piercingsieraden voor dermals zijn ofwel chirurgisch staal, ofwel titanium. Zo hoef je wanneer je een nikkelallergie hebt niet bang te zijn, aangezien zowel chirurgisch staal als titanium geen nikkel vrijgeven. Deze twee materialen zijn daardoor erg geschikt voor lichaamssieraden. In ons assortiment aan piercingsieraden voor dermals vind je enkel sieraden die of van chirurgisch staal of van titanium gemaakt zijn.

Genezing en nazorg

Je moet erg voorzichtig zijn met deze piercing, niet alleen tijdens de genezingsperiode, maar ook wanneer het genezen is. Het kan gemakkelijk vast blijven hangen aan kleren, handdoeken en soortgelijke. Aan het ontwerp trekken kan erg pijnlijk zijn en ervoor zorgen dat je huid scheurt en ontsteekt. Net na het laten zettten, moet je het enkele dagen met een pleister bedekken om het te beschermen. Nadat de pleister verwijderd is, moet je een zoutoplossing gebruiken om het gebied schoon te houden, dit zeker een- of tweemaal per dag. Onze zoutoplossing komt in een sprayvorm, maar je kunt ook een watje gebruiken om het gebied mild schoon te vegen.

De genezing duurt een tot drie maanden, maar het kan ook langer duren. Wanneer je piercing genezen is en je een nieuw ontwerp wilt, vraag dan aan je piercer om hulp en om je te tonen hoe het moet. Er zijn specifieke tools nodig om het kopje te verwijderen, zoals een dermaltang. Eerst wordt de top verwijderd en vervangen door een andere. Het anker blijft steeds onder de huid.

Filters

Selectie verfijnen