Hoefijzer PiercingHoefijzer Piercing

Hoefijzer Piercing

Boost je stijl met nieuwe hoefijzer piercingsieraden: balletjes, spikes, twisterringen en verschillende maten/kleuren

Hoefijzer

Hoefijzers, ook wel circular barbells genoemd, zijn veelzijdige sieraden. Je kunt ze op meerdere plaatsen dragen, zoals de oren, tepels, neus en zelfs intieme plaatsingen. Een rond staafje ziet eruit als een hoefijzer, daarom wordt het zo genoemd. Het heeft meestal twee balletjes aan beide zijden, maar het hangt af van het ontwerp - een hoefijzer met spikes aan beide zijden is ook een populaire keuze van sieraden.

Hoefijzers zijn er in vele uitvoeringen en materialen. Kies een titanium hoefijzer als je gevoelig bent voor bepaalde metalen. We hebben ook matte zwarte hoefijzer van chriurgisch staal. Een ander hypoallergeen piercingmateriaal is acryl. Het voordeel van deze juwelen is dat ze erg licht zijn en in vele kleuren verkrijgbaar zijn. hebben glitterende doorzichtige balletjes. Als je het graag wat luxueuzer wil, kun je kiezen voor een .

Hoe moet je hoefijzers in- en uitdoen?

Het is niet moeilijk om ze in te brengen of te verwijderen. Hoefijzers hebben twee balletjes, waarvan ten minste eentje afgeschroefd kan worden. Na het losdraaien van het afneembare balletje kun je de sieraden inbrengen door deze langzaam in het gepiercete gaatje te schuiven. Het eruit halen is hetzelfde proces. Zorg er altijd voor dat je schone handen hebt voordat je met je piercings aan de slag gaat.

Hoe kun je de lengte van het juweel meten?

Bij het opmeten van een hoefijzer moet je meestal de breedte in het midden van de piercing bepalen. Dit wordt de binnendiameter genoemd, een rechte lijn tussen de twee verste punten van de binnenkant van het hoefijzer. Je vindt hoefijzers van 6 mm (1/4") tot 15 mm (5/8"). Naast de diameter bestaan er piercingsieraden met verschillende draaddiktes. Zorg ervoor dat je een maat kiest die past bij je piercing. Vraag je piercer welke maat gebruikt is als je originele sieraad.

How to keep a horseshoe clean?

Het belangrijkste bij piercings is om ze schoon te houden en het gebied bacterievrij te houden. Je kunt je sieraden en het gebied schoon houden met behulp van een zoutoplossing. Deze oplossing is uitstekend geschikt voor het reinigen van je piercings, omdat het zacht is voor de huid en de sieraden. Verwijder je hoefijzer en veeg elk deel ervan af. Vervolgens kun je de neiging hebben om je piercinggaatje te reinigen. Week een schoon watje in de zoutoplossing en wrijf voorzichtig over het gaatje en het gebied. Als je tevreden bent, kun je de gereinigde sieraden terugplaatsen.