BODYMOD KERSTKALENDER

Elke dag een nieuwe aanbieding

Tepelsieraden

Tepelpiercingsieraden zijn een coole aanvulling op iemands stijl. Ze zijn erg populair geworden nadat sterren als Rihanna en Kendall Jenner pronkten met hun tepelsieraden. Ze zijn niet altijd zichtbaar, maar kunnen door kleding heen schijnen als je bepaalde materialen draagt. Zo’n piercing hebben kan zowel sensueel als stoer zijn.

Tepels kunnen op verschillende manieren gepiercet worden, zoals verticaal, horizontaal of in een andere richting. De meest populaire positionering is de horizontale piercing. Het is even trendy om een of beide zijden te laten piercen. Het hangt allemaal af van jouw persoonlijke voorkeur en hoeveel pijn je kunt verdragen. Sommige zeggen dat tepelpiercings zeer pijnlijk zijn; anderen ervaren geen extreme pijn. Een ding is zeker. Het is een snel proces; dus je zult niet lang pijn hebben. Over de verandering van de gevoeligheid van de borst, is er geen algemene mening. Je zult je waarschijnlijk sexyer voelen en dat is genoeg om een betere ervaringen met je partner te hebben.

Waar koop je een tepelpiercing?

Je kunt ze online kopen bij Bodymod! Je kunt door een uitgebreide collectie piercingjuwelen bladeren. Om het nog eenvoudiger te maken, kun je op de verschillende categorieën klikken om een nieuw favoriet stuk vinden:

Je piercer zal waarschijnlijk een recht staafje adviseren als starterssieraad. Deze juwelen genezen het gemakkelijkst, omdat ze niet zoveel bewegen als een ring. Ontwerpen zoals dit staafje met spikes zijn heel trendy. Pijlen zijn ook leuk en spannend als tepelpiercing. Als je het niet erg vindt om een groter bedrag uit te geven, kun je een 14K gouden tepelstaafje met kristallen bloemen.

Hoe lang is de genezingstijd?

Meestal duurt het zes maanden tot een jaar voordat tepelpiercings volledig zijn genezen. Het kan zelfs langer dan een jaar duren, maar laat je niet ontmoedigen. Na de eerste 10-12 weken, zou je pijnvrij moeten zijn. Een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je je laat piercen:

Je zult de eerste paar dagen zwelling ervaren

Raak je pas gezette piercing niet aan en laat niemand anders het aanraken (niet trekken, draaien of aanraken)

Als je een bh moet dragen, draag dan een zachte bh van katoenen materiaal dat geen spanning op je borst zet.

Houd je piercing schoon met zeep en warm water

Laat het in zout water weken om het genezingsproces te ondersteunen

Bijna alle soorten tepels kunnen gepiercet worden

Het gat sluit zeer snel na het verwijderen van het sieraad

Kies een recht titanium staafje als starters sieraad

Borstvoeding geven is mogelijk

Gesloten en genezen tepels kunnen later zonder complicaties opnieuw doorgeprikt worden

Hoeveel kosten ze?

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de studio, of je beide zijden wilt laten piercen en wat voor type ontwerp je kiest. Het zal waarschijnlijk beginnen rond de €30 per kant. Laat je vooraf informeren over de prijzen, want die kunnen per studio verschillen. Als je kiest voor gouden of platina materialen, kunnen de kosten rond de €1000 bedragen.

Je hebt 24 van 132 producten bekeken
Laad Meer