Tepelpiercing SieradenTepelpiercing Sieraden

Tepelpiercing Sieraden

Highlight je look met tepelpiercing sieraden van verschillende materialen in verschillende kleuren, maten en designs

Je hebt 24 van 109 producten bekeken
Laad Meer

Tepelpiercing

Elke piercing is een persoonlijk fashion statement, maar met name tepelpiercings zijn bijzonder intiem en stralen nog meer bravoure en zelfvertrouwen uit dan de veel andere piercingtypes. Omdat de meeste mensen je tepelpiercing nooit zullen zien, zal ‘ie altijd een beetje speciaal blijven: alleen voor jou en je dierbaren. We bieden een breed scala aan prachtige tepelpiercingsieraden om te ontdekken, waaronder diverse designs, maten en materialen zoals titanium en chirurgisch staal. En dankzij onze snelle levering zullen je nieuwe favorieten snel bij je zijn.

Wellicht niet verrassend, maar een tepelpiercing gaat door je tepel. Je zou denken dat tepels, door hun anatomische eenvoud, maar een klein repertoire aan plaatsingsmogelijkheden bieden, maar zelfs iets eenvoudigs als de oriëntatie van de piercing maakt een wereld van verschil in uitstraling. Een horizontale tepelpiercing kan een gevoel van eenvoud en stabiliteit uitstralen, terwijl een verticale piercing een energieke uitstraling heeft. Of wat denk je van een diagonale piercing om je eigenzinnige persoonlijkheid te laten zien? Je hebt 360 graden om mee te spelen, dus vind de hoek die precies bij je past.

Net zo eenvoudig maar super effectief is de keuze om beide tepels te laten piercen of toch één, en wélke dan? Met twee piercings creëer je een gebalanceerd en extravert beeld, terwijl die ene tepelpiercing uniek en asymmetrisch is. Al met al heb je veel ruimte voor persoonlijke accenten.

TepelpiercingTepelpiercing

Er is geen tekort aan coole en oogverblindende ideeën voor je tepelsieraden. Omdat een tepelpiercing twee uitgangen heeft, kan je er verschillende sieraden in dragen, die allemaal een opvallende verschijning hebben. Er zijn drie soorten: tepelringen, tepelstaafjes en tepelschilden.

Een tepelring lijkt de zachte contouren van het bovenlichaam te weerspiegelen en benadrukt de vormen van je lichaam. Of de ring nu groot of klein is, de aandacht wordt gevestigd op je tepel op een elegante en opwindende manier. Een populaire keuze is de minimalistische ring voor een sierlijke uitstraling, maar je kan ook meer voelen voor een uitdagend ontwerp, zoals een schedel. We hebben heel veel stijlen om uit te proberen, dus kijk rustig rond en ontdek je persoonlijke favorieten.

Tepel PiercingTepel Piercing

Een tepelstaafje maakt optimaal gebruik van beide piercing gaatjes door twee versierde uiteinden te presenteren die samenwerken om twee keer zoveel indruk te maken. Bijvoorbeeld een setje stenen in je favoriete kleur. Een mooie middenweg tussen een tepelring en een tepelstaafje is het hoefijzer, waarmee de zichtbare uiteinden de gebogen vormen van een ring volgen. Voel je vrij om te experimenteren met opties om te zien wat bij jouw persoonlijkheid past - wie weet verras je jezelf.

Een tepelschild is eigenlijk een subtiele toevoeging aan ene tepelstaafje. Het wordt een schild genoemd omdat het een groot oppervlak creëert dat in het oog springt, zoals deze hypnotiserende filigraan. Dit zijn next-level tepelpiercingsieraden, en niemand die ermee in aanraking komt zal aan je stoutmoedigheid twijfelen.. Als je de voorkeur geeft aan eenvoud is een tepelschild misschien niks voor jou, maar in de verscheidenheid aan designs vind je misschien nog wel iets subtiels Maar als je van extravagantie en duidelijke fashion statements houdt, dan is een tepelschild perfect voor jou. Het is jouw lichaam, jij beslist!

Er zijn genoeg geweldige en persoonlijke manieren om dit intieme deel van je lichaam te versieren. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze collectie fantastische designs en je vindt vast en zeker de perfecte tepelaccessoire.

TepelpiercingsTepelpiercings

FAQ

Hoe pijnlijk is een tepelpiercing?

Omdat de tepel vrij gevoelig is, is een tepelpiercing helaas vrij pijnlijk. Op een schaal van 1-10 is het pijnniveau van een tepelpiercing een 8. Dat klinkt misschien eng, maar goed om over na te denken voordat je de stap zet. Maar als een tepelpiercing perfect voor je is, laat dan niks je ervan weerhouden om jezelf op je eigen manier uit te drukken. De pijn is tenslotte maar kort en je zal nog jaren van je nieuwe look genieten.

Hoe lang duurt het voordat een tepelpiercing genezen is?

De genezingsperiode van een tepelpiercing varieert sterk. Het duurt tussen de 4 en 12 maanden. De reden dat het zo lang kan duren is dat je piercing dagelijks veel beweegt en ook voortdurend in contact is met kleding. Deze frequente verstoringen verlengen de genezingsperiode omdat de wond niet veel rust krijgt. Met goede nazorg kan je een verse piercing echter enorm helpen.

Maak je genezende piercing twee keer per dag schoon, een keer met water en een PH-neutrale zeep, en later op de dag nog een keer met een zoutoplossing. Was altijd je handen voordat je je piercing schoonmaakt en vermijd aanraking op alle andere momenten. Anders loop je het risico dat je de wond besmet met bacteriën van je handen.

Tepel PiercingsTepel Piercings

Wanneer kan je het sieraad in je tepelpiercing verwisselen?

Zolang je piercing nog niet genezen is, is het belangrijk om het sieraad op z’n plaats te houden. Haal ‘m er nooit uit, zelfs niet om het sieraad te vervangen. Het zal je genezende piercing alleen maar irriteren en ook de kans geven om weer dicht te groeien. Je zal verbaasd zijn hoe snel dit kan gebeuren, dus houd het sieraad die je piercer heeft geplaatst op z’n plaats totdat je piercing volledig genezen is.

Als je tepelpiercing eenmaal genezen is, kan je het sieraad verwisselen. We raden je aan om je tepelpiercing nooit zonder sieraad te laten zitten. Je piercing zal niet meer helemaal dichtgroeien, maar kan wel kleiner worden en het moeilijker maken om je sieraden in te doen.

Tepelpiercing RingTepelpiercing Ring

Wat zijn de beste sieraden voor een tepelpiercing?

Voor nieuwe piercings raden we altijd titanium sieraden aan omdat dit materiaal ideaal is voor de gevoelige huid. Zodra je piercing volledig genezen is, kan je natuurlijk overstappen op iets anders, maar tepels zijn over het algemeen gevoelig en moeten goed verzorgd worden. Voor een genezen tepelpiercing is chirurgisch staal een prima alternatief voor titanium omdat het ook hypoallergeen en licht van gewicht is, waardoor het een vriendelijk materiaal is voor dit deel van je lichaam.