Recht StaafjeRecht Staafje

Recht Staafje

Bekijk onze ruime selectie stijlvolle rechte staafjes, verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes

Je hebt 24 van 109 producten bekeken
Laad Meer

Rechte Staafjes

Rechte staafjes hebben de tand des tijds doorstaan en zijn nog altijd even populair. En daar is een goede reden voor. Ondanks de ontwapende eenvoud is een recht staafje een krachtig stukje zelfexpressie dat in de meeste piercings past en in alle denkbare designs verkrijgbaar is. Neem een kijkje in onze collectie en vind talloze pareltjes om uit te kiezen, gemaakt in verschillende maten en materialen, zoals chirurgisch staal en titanium. En als je eenmaal verliefd bent geworden, zullen je nieuwe schatjes super snel op je deurmat vallen met onze snelle levering.

Een recht staafje heeft dezelfde basisvorm als de barbells die je misschien kent van de sportschool - een rechte staaf met een bal aan beide kanten. Maar maak je geen zorgen, onze rechte staafjes zijn licht van gewicht en comfortabel om te dragen. In plaats van je in het zweet te werken, zie je er fantastisch uit met je nieuwe favoriete accessoire, waar en wanneer je ‘m ook draagt.

De eenvoudige vorm maakt bijna alle piercings geschikt voor een potentieel recht staafje. Afhankelijk van de lengte van het staafje, kan je een recht staafje in je oor, tong, wenkbrauw, tepel en andere oppervlakte-piercings dragen.

Barbell JewelryBarbell Jewelry

Allereerst zijn kleine rechte staafjes geweldig voor je oorlel- en helixpiercings als fijn alternatief voor ringen en labrets. Ze hebben vaak prachtige designs om je gevoel voor mode echt te benadrukken, zoals een boog van steentjes die de ronding van je oor volgt. Maar de vorm en kleuren kunnen ook subtieler zijn, zoals een schattige reeks sterren.

De langste rechte staafjes passen in een industrial piercing. Deze bestaat uit twee helixpiercings die verbonden zijn door een enkele lange staaf die een beeld creëert dat moeilijk te negeren is. Omdat het een dubbele piercing is, geeft een industrial piercing meer gewicht aan je oorversiering zonder het design van het sieraad ingewikkelder te maken. Industrial sieraden zijn meestal heel eenvoudig, met de toevoeging van slechts een paar steentjes of een strakke vorm, omdat het type piercing al indrukwekkend genoeg is.

Barbells PiercingBarbells Piercing

De rechte staafjes voor je tongpiercing zijn vrij kort, zodat het sieraad je tanden niet raakt en het eten niet belemmert. Tongpiercings zijn leuk omdat ze niet altijd zichtbaar zijn, dus je kan het perfecte moment kiezen om iemand te verrassen met dit persoonlijke accessoire. Als een kleurrijk balletje of een glinsterend steentje eenmaal in het oog springt, kan je ze nooit weer negeren.

Dat geldt natuurlijk ook voor tepelpiercings. Deze zijn vooral geschikt voor rechte staafjes omdat de lengte meestal persoonlijke voorkeur is. Een korte versie is genoeg om je zelfvertrouwen aan te kondigen, maar als je wilt, waarom zou je dan niet alles uit de kast halen? Rechte staafjes voor tepelpiercings zijn er in twee soorten: gewone rechte staafjes en tepelschilden. Terwijl gewone rechte staafjes super opvallende uiteinden kunnen hebben, is een tepelschild een recht staafje met een meer betrokken design dat je tepel min of meer bedekt, als een soort schildje, dat veel mogelijkheden biedt voor nuance en zelfexpressie.

Recht StaafjeRecht Staafje

Tot slot kan je een recht staafje onder je huid laten plaatsen, een zogenaamde . Dit is een type dermal piercing met twee ingangspunten, één voor elk uiteinde van het staafje. Een surface barbell verschilt ook van andere staafjes omdat de uiteinden schuin zijn om boven de huid uit te steken, en het sieraad heeft meestal gaatjes die in het weefsel verankeren terwijl de wond geneest Dit type staafje belooft een enorme verscheidenheid aan plaatsingen, zodat je je creativiteit op het gebied van piercings de vrije loop kan laten gaan precies zoals jij het wilt.

Rechte staafjes zijn super veelzijdig qua plaatsing, en welke piercing(s) je ook hebt: een recht staafje zal zich daar waarschijnlijk perfect thuis voelen. Dit geldt voor zowel comfort als de look. We bieden een grote verscheidenheid aan designs, en er is voor ieder wat wils.

Of je nu voor het minimale design van een basic recht staafje gaat of meer houdt van kleuren en vormen, je zal iets vinden dat je persoonlijkheid weerspiegelt en de wereld laat zien wie je bent. Het is makkelijk om je eigen smaakje aan een recht staafje toe te voegen, zoals geweldige tentakels voor je industrial piercing of een awesome tentacles of an industrial bar or a coole cirkel voor een stijlvol tepelschild. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Kies de maat die bij je piercing past en voordat je het weet heb je het pareltje gevonden waarvan je nog jarenlang gaat genieten. We kunnen niet wachten om je favorieten in actie te zien!

Barbell Piercing JewelryBarbell Piercing Jewelry

Piercing Staafjes FAQ

Hoe kies ik de maat voor mijn piercing?

De standaard draaddikte van een recht staafje is 1.2 mm of 1.6 mm, afhankelijk van de piercing waar je ‘m in wilt dragen. De lengte kan je zelf bepalen, maar voor een tongpiercing wil je waarschijnlijk een lengte van ongeveer 16 mm (de balletjes niet meegerekend). Voor een industrial piercing heb je een lang staafje nodig. Afhankelijk van je anatomie kan dit variëren, maar 38 mm is geen slechte gok.

Hoe verwijder ik een recht staafje uit mijn piercing?

Het proces om een recht staafje te verwisselen is heel eenvoudig. Je schroeft gewoon een van de balletjes los en duwt het staafje door je piercing, waarna je het balletje weer vastschroeft.

Piercing BarbellPiercing Barbell

Kan ik het balletje van een ander recht staafje gebruiken?

Ten minste één uiteinde van alle recht staafjes kan worden losgeschroefd. Maar dit is vooral om het verwisselen van sieraden mogelijk te maken. Als jouw rechte staafje aan één uiteinde bijzonder decoratief is, dan is het waarschijnlijk dat alleen het balletje aan het andere uiteinde verwijderd kan worden. Als je echter wel het decoratieve gedeelte los kan schroeven, kan je ‘m zeker overzetten op een ander staafje zolang de sieraden dezelfde draaddikte hebben en de schroefdraad aansluit. Op deze manier kan je experimenteren met je rechte staafjes, piercing voor piercing, door de uiteinden van verschillende designs en staafjes van verschillende lengtes uit te wisselen.

Waar worden rechte staafjes voor gebruikt?

Dankzij hun veelzijdigheid en eenvoudige vorm zijn rechte staafjes erg handige piercingsieraden die je in de meeste piercings kan dragen. Dit maakt ze een populaire keuze en ze zijn vooral geweldig voor mensen die hun eerste piercing uitproberen, omdat de sieraden gemakkelijk te verwisselen zijn en zelfs schoonmaken een makkie is.