Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%

Taperstaaf om te stretchen in vele kleuren

Kleur:

LilaTransparantLichtblauwRozeOranjeRoodZwartBlauwGroenGeelWitTransparant roodTransparant groenTransparant paarsTransparant blauwTransparant oranje

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

1.6 mm.2 mm.2.5 mm.3 mm.4 mm.5 mm.6 mm.7 mm.8 mm.9 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Taperstaaf om te stretchen in vele kleuren

SKU: Taper-6

Type sluiting: O-ring

Type: Taper

Materiaal: Acryl

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Als je met stretching wil beginnen, dan zijn deze eenvoudige tapers een goede keuze. Dit model is namelijk de meest bekende en klassieke vorm van taper voor het stretchen. De taper schuif je voorzichtig door het gat dat je wil stretchen zodat dat langzaam uitzet. De functie van een taper is dus heel simpel en zelfs een kind kan dat. Desalniettemin raden we aan om je van tevoren te informeren over het hoe en wat voordat je met het stretchen van je oor start.

Een rechte taper kan natuurlijk ook als sieraad gedragen worden, want niemand dwingt je om een plug of tunnel te dragen eenmaal het gat in je oor de gewenste grootte bereikt heeft. Als je dat wil, kan je dus ook je taper zelf als sieraad in je oor dragen. Maak dan wel gebruik van de twee bijgeleverde O-ringen om te verhinderen dat de taper uit je oor valt. Houd er ook rekening mee dat het erg ongemakkelijk kan zijn met een taper in je oor te slapen, omdat die dan wel eens in je hals kan prikken.

Dit model is gemaakt van acryl en in veel verschillende kleuren beschikbaar. Sommige modellen zijn transparant, zodat je door het materiaal heen kan kijken. Je kiest zelf welke maat en kleur je het liefste hebt.

Kleine opmerking: de lila tapers kunnen verschillen qua kleurnuance!

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!