Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tunnel uit acryl met gestippeld patroon aan de binnenkant

SKU: Tunnel-118

Type: Tunnel

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Acryl

Diepte: 11 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Koop nu een super vette tunnel van acryl, met een inwendig stippelpatroon in een tof grafisch design met frisse limoenkleur. Deze tunnel is verkrijgbaar in verschillende groottes, vanaf 8 mm tot en met 25 mm in diameter, en je weet, hoe groter de tunnel hoe vetter het patroon is. Het is een uitdaging om een tunnel super gaaf te decoreren, maar hier heeft de ontwerper van dit stuk echt zijn creativiteit op de vrije beloop gelaten met dit mooie, groene patroon aan de binnenkant van het sieraad.

Buiten het knallende groene patroon, is deze tunnel zwart en staat dan ook in een mooi en duidelijk contrast met het patroon. Het sieraad is gemaakt van acryl, wat een hard plastic materiaal is en een licht en comfortabel gewicht heeft. Dat is vooral een groot voordeel als je een wat grotere maat nodig hebt, want dan is het geen al te zwaar sieraad waardoor je oorlellen onnodig worden uitgerekt. Acryl is daarnaast ook nog eens een goede materiaal keuze voor mensen met allergie, aangezien het 100% nikkelvrij is.

Dus, als je op zoek bent naar een cool en bijzonder stretch sieraad, dan zou deze chille tunnel van acryl met inwendig stippelpatroon wel eens precies kunnen zijn waar jij naar op zoek bent.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!