Piercing Onderdelen

De beste staafjes en balletjes in vele maten en stijlen

Je hebt 24 van 48 producten bekeken
Laad Meer

Losse onderdelen

De meeste mensen met een piercing weten hoe irritant het kan zijn om een balletje te verliezen, of een staafje te hebben dat niet meer goed past. Hier bij Bodymod helpen wij je graag met deze zee aan losse balletjes en staafjes voor je piercing sieraden.

Losse piercingballetjes

De vele losse balletjes hebben allemaal gemeen dat ze op een staafje geschroefd moeten worden. Of je de balletjes nou op een labret, een gebogen staaf of een tongpiercing schroeft maakt niet uit. Als je de losse balletjes bestelt, is het zeer belangrijk dat je de juiste staafdikte en doorsnede invult. De staafdikte is de maateenheid die bepaalt hoe groot het schroefje moet zijn, afhankelijk van het staafje dat gebruikt wordt.

Een goede truc voor onze vele navelpiercingsieraden is om een extra motiefballetje in dezelfde kleur als het steentje of balletje te bestellen. Vooral bij navelpiercings met hangers, wanneer deze zonder extra onderdeeltje geleverd worden.

Losse balletjes zijn ook handig als je het ontwerp van je sieraden wilt veranderen, maar niet de hele piercing wilt verwijderen. Bekijk deze ontwerpen:

Losse staafjes

In deze categorie hebben we een collectie staafjes gemaakt van titanium, PTFE, acryl en chirurgisch staal. Er zijn labrets, rechte staafjes, gebogen staafjes in vele maten en kleuren. We hebben ook een PTFE-staafje, die je kunt aanpassen aan je lichaam. Scroll door deze stukken om meer te zien:

Andere onderdelen

Naast piercingballetjes en staafjes, vind je ook enkele andere onderdelen op onze website. Enkele daarvan staan hieronder vermeld. Wanneer je een van deze vervangende elementen kiest, zorg er dan voor dat je de juiste maat kiest.