Piercing OnderdelenPiercing Onderdelen

Piercing Onderdelen

Mis je onderdelen voor je piercing? Wij hebben piercingonderdelen zoals staafjes, kralen, kettinkjes en balletjes

Je hebt 24 van 48 producten bekeken
Laad Meer

Piercing Onderdelen

Ben je een van de balletjes van je rechte staafje kwijtgeraakt? Of ben je op zoek naar nieuwe en spannende details voor je stijl? Ons onderdelen assortiment voor piercingsieraden biedt veel handige reserveonderdelen en vervangingen voor je mooiste juweeltjes, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over het kopen van compleet nieuwe sieraden alleen maar omdat je een onderdeeltje mist. Bekijk ons assortiment lifesavers - en bedank ons later maar.

De belangrijkste onderdelen van veel piercingsieraden zijn de verschillende soorten piercingstaafjes en de balletjes die je aan de uiteinden draait. Afhankelijk van de grootte en het type sluitingsmechanisme van je sieraad, kan je de onderdelen gemakkelijk mixen en matchen en experimenteren met je unieke look. Misschien wil je een plat balletje uitproberen of een elegant verbindingskettinkje aan je oorarrangement toevoegen. Onze onderdelen voor lichaamspiercings zijn van dezelfde hoge kwaliteit als onze andere producten, dus je kan ze naar hartenlust combineren, zolang ze compatibel zijn.

Piercing BalletjesPiercing Balletjes

Er zijn verschillende soorten sluitingsmechanismen, dus je moet de piercingonderdelen vinden die passen bij de sieraden die je al hebt. Als je piercingballetjes een interne schroefdraad hebben, en je wilt een nieuw recht staafje om ze op te draaien, dan moet het een staafje zijn met een externe schroefdraad. En als je balletjes hebt die je wilt vervangen door iets glanzends en kleurrijk, koop ze dan met interne schroefdraad. Als je op zoek bent naar nieuwe tops voor een push-in labret, vergeet dan de schroefdraad en zoek decoraties met een push-in pin. We hebben ook sluitingsmechanismen voor ringen, zoals een captive bead die op z'n plaats wordt gehouden door spanning op de uiteinden van de ring. Wat je ook nodig hebt, vergeet niet te controleren of de maten overeenkomen.

Sieraden OnderdelenSieraden Onderdelen

Het materiaal is een essentiële factor die je kan motiveren om vervangende onderdelen te kopen. Misschien ben je zwanger en moet je navelring zich aanpassen aan de veranderingen van je lichaam. Je kan een flexibel recht staafje van PTFE nemen en er fantastisch uit blijven zien. Of misschien wil je gewoon upgraden naar iets chiquers, zoals 14k goud.

Blader door onze selectie onderdelen voor piercingsieraden en je vindt zeker de ontbrekende stukken om je persoonlijke stijl te completeren - en misschien zelfs wel een paar leuke verrassingen.

Piercing OnderdelenPiercing Onderdelen

Piercing Onderdeeltjes FAQ

Wat moet ik doen als ik een piercingballetje verlies?

Bij veel soorten piercingsieraden, of het nu een ring, recht staafje of labret is, sluit een balletje het sieraad af, waardoor je er schitterend uitziet. Als je dat balletje verliest, kan je het sieraad dus niet meer dragen zonder een groot risico te lopen dat het uit je piercing valt. Om te voorkomen dat je het sieraad verliest, moet je het onmiddellijk verwijderen totdat je een vervangend balletje kan vinden. Je kan waarschijnlijk wel een ballejte van een van je andere sieraden lenen, maar uiteindelijk zal je er genoeg van krijgen om het balletje steeds te moeten verslepen als je het andere sieraad wilt dragen. We raden je aan om een nieuw balletje te kopen. Je kan ook overwegen om een paar reserve piercingballetjes te kopen om voorbereid te zijn op deze kleine ongelukjes.

Hoe haal ik een piercingballetje eraf?

Al onze sieraden zijn ontworpen met jou in gedachten om het zo makkelijk mogelijk te maken sieraden in een handomdraai te openen en te sluiten. Bij veel rechte staafjes en labrets wordt een balletje er gewoon afgeschroefd als je het staafje in je piercing moet steken. Sommige ringen hebben bindkralen die je er helemaal afhaalt.

Er zijn ook segmentringen met verwijderbare onderdelen, soms op een handig scharnier, en die zijn net zo eenvoudig te bedienen. Het meest eenvoudige is waarschijnlijk het push-in mechanisme van sommige rechte staafjes en labrets. Het enige wat je hoeft te doen is de decoratieve top in het holle staafje te duwen of eruit te trekken. Hoe makkelijk ze ook te openen en te sluiten zijn, al deze sluitingsmechanismen zijn veilig, zodat je jezelf vol vertrouwen kan uitdrukken.

Losse Piercing OnderdelenLosse Piercing Onderdelen

Hoe schroef je een strak vastzittend piercingballetje los?

Wanneer je piercingsieraden het je lastig maken om ze te openen of te sluiten, is het een goed idee om speciaal gereedschap bij de hand te hebben. Probeer nooit om een vastzittend balletje met brute kracht los te draaien, want dan zou je je favoriete sieraad kunnen breken of jezelf pijn kunnen doen. Een tang gebruiken is veel gemakkelijker en veiliger voor jullie allebei.

Sieraden Onderdelen WebshopSieraden Onderdelen Webshop

Hoe bouw je je eigen piercingstaafje met balletjes?

Ben je een beetje creatief? Het is ook mogelijk om alleen losse piercingonderdelen te kopen en je eigen originele ontwerp samen te stellen. Hiervoor moet je goed letten op de grootte en het type sluitingsmechanisme van de onderdelen! Je zou gemakkelijk verliefd kunnen worden op een funky spike om je vervolgens veel te laat te realiseren dat ‘ie niet op je gekozen staafje past. Met dit in gedachten is het samenstellen van je eigen sieraden erg leuk en een fantastische manier om de stijl van je dromen te realiseren.