KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

Industrial

Industriële oorringen zijn een van de meest unieke sieraden die je kunt dragen. De industriële piercing is een staaf die door twee gaten van het oor gaat. Deze kan op elke plaats van het oor geplaatst worden, maar de meest voorkomende plek is de bovenkant van het oor, waar een helix en een anti-helix piercing met elkaar verbonden zijn door een industriële barbell. Wanneer je erover nadenkt om een industrial piercing te nemen, moet je er rekening mee houden dat je twee piercings tegelijk moet laten zetten. Je zou denken dat dit de kosten ook zal beïnvloeden, maar niets is minder waar, meestal betaal je tussen de €30-€70 wat afhankelijk is van de studio. Zorg ervoor dat je naar een professionele ervaren piercer gaat, die tevens beschikt over professionele apparatuur. Ga nooit naar een piercer die een pistool wil gebruiken om een piercing te plaatsen.

Genezingstijd & nazorg

Als je ervoor kiest om de meest voorkomende ontwerp te laten plaatsen, namelijk twee gaten in je kraakbeen, dan moet je rekening houden met een lange genezingsperiode. Dit kan zes maanden of meer zijn. Zorg ervoor dat je een juiste nazorg routine hanteert. Je kunt onze zoutoplossing, gebruiken om het gebied rondom de gepiercete gaten schoon te houden. Was je handen en gebruik een wattenstaafje om het gebied rondom je industriële sieraden schoon te houden. Als je de behoefte voelt, kun je je piercings ook laten weken door gebruik te maken van een wattenschijfje. Er zijn ook nog andere dingen die je kunt doen om het genezingsproces te ondersteunen. Houd je haar weg van je piercing en probeer niet te slapen op je pas gepiercete oor. Dit zal namelijk pijn en irritatie veroorzaken, die je beter kunt vermijden.

Type ontwerp

Je kunt het genezingsproces versnellen door het dragen van de juiste sieraden. Je startersieraad zou een simpele titanium barbell moeten zijn. Zodra je piercings volledig genezen zijn (na 6-8 maanden), kun je op zoek gaan naar een ander ontwerp en het startersieraad laten vervangen. Het online kopen van je industriële oorpiercings op Bodymod is een geweldig idee, want wij hebben de hoogste kwaliteit en de meest unieke ontwerpen. Wij hebben juwelen zoals deze op voorraad;

Het veranderen van je sieraden zou geen moeilijk proces moeten zijn, maar als je je onzeker voelt, kun je altijd een piercer om hulp vragen om te laten zien hoe je het moet doen. Beide kanten van de staaf kun je los draaien. Na het wassen van je handen, kun je een van de zijkanten los draaien en de staaf voorzichtig uit je oor trekken. Het inbrengen van een nieuwe piercing moet net zo eenvoudig zijn. Zorg er altijd voor dat je je handen en sieraden schoonmaakt voordat je het sieraad in brengt, zo voorkom je dat er bacteriën op je piercing terechtkomen. Als je ze goed verzorgt, zul je een geweldige ervaring met en heel veel plezier aan je nieuwe industrial piercing kunnen beleven.