Industrial PiercingsieradenIndustrial Piercingsieraden

Industrial Piercingsieraden

Ontdek een brede collectie industrial piercingsieraden in verschillende vormen, kleuren, maten en stijlen

Je hebt 24 van 24 producten bekeken

Industrial Piercing

Wie kan er nee zeggen tegen een overtuigende twee-in-een piercing? De industrial oor piercing is een kracht om rekening mee te houden, ongeëvenaard en charmant op een unieke manier. Laat de jouwe nog meer opvallen met onze prachtige designs. Kies uit een selectie industrial piercing sieraden van hoge kwaliteit in de maat, kleur en het materiaal dat bij je past, waaronder chirurgisch staal en acryl. Ontdek je favorieten vandaag nog.

Een industrial piercing is echt bijzonder omdat ‘ie bestaat uit twee helix piercings die met elkaar verbonden zijn door een lang staafje. De helix is de gebogen bovenste rand van je oor, en wanneer je deze drapeert in prachtige sieraden kan niemand meer wegkijken. De industrial is een unieke accessoire dat respect afdwingt en je je verhaal laat vertellen. Een van de fantastische oorpiercings van Miley Cyrus is een industrial, en zelfs tussen haar vele andere versieringen valt ‘ie echt op.

Industrial PIercingIndustrial PIercing

Een industrial piercing is een onmiskenbaar bewijs van onverschrokkenheid. Als je op zoek bent naar een geweldige manier om de kracht van je overtuigingen te demonstreren, dan is de industrial perfect. Dit type piercing creëert niet alleen een solide imago, maar met het juiste sieraad kan je je eigen stijl naar een hoger niveau tillen. Het meest simpele sieraad voor je industrial is een recht staafje, een populaire en elegante keuze. Maar misschien ga je liever voor iets pittigers, zoals de levendige lijnen van een hartslag, of een coole pijl. Je kan uit verschillende kleuren kiezen, waardoor zelfs de meest eenvoudige sieraden er totaal anders uitzien.

Piercing Oor IndustrialPiercing Oor Industrial

Van nature zijn industrial oorbellen ongebruikelijk, maar je kan altijd meerdere oorpiercings combineren om je eigen look te creëren. Het leuke aan de industrial piercing is dat het van zichzelf al een dubbele piercing is, maar dat maakt het alleen maar makkelijker om een driedubbele samenstelling te maken. Misschien is een klein, schattig ringetje het perfecte compliment voor je gedurfde industrial, of je ‘m nu in je oorlel, tragus of zelfs in je helix naast de industrial draagt. Als je meerdere eye-catchers combineert kan je je creativiteit de vrije loop laten, en de industrial is zo uitgesproken dat ‘ie vrijwel overal bij past. Speel ermee en laat jezelf zien.

Neem een kijkje in onze industrial piercing sieraden collectie en vind talloze mooie schatten voor de nieuwe jij. Dankzij onze razendsnelle levering draag je ze in een mum van tijd.

Piercing IndustrialPiercing Industrial

Hoe groot is het gaatje van een industrial piercing?

De standaard dikte van een industrial staafje is 1.6 mm. De lengte van het staafje hangt af van de vorm van je oor en de exacte plaatsing van de piercing.

Waarom genezen industrial piercings moeilijk?

De genezingsperiode van een industrial piercing is 6-12 maanden als je er goed voor zorgt. Dat komt omdat ‘ie in kraakbeen zit, en dat duurt over het algemeen langer om te genezen dan de zachte oorlel. Bovendien bestaat de industrial uit twee aparte piercings, waardoor de kans op infectie dubbel zo groot is. Wees dus extra voorzichtig tijdens de genezingsperiode en maak beide wondjes regelmatig schoon.

Industrial Piercing KopenIndustrial Piercing Kopen

Hoe maak ik mijn industrial piercing schoon?

Net als bij elke andere piercing, raden we je aan om beide piercings van je industrial tijdens de genezingsperiode twee keer per dag schoon te maken. Maak ze een keer schoon met water en een zachte zeep en een keer met een zoutoplossing. Eventuele afscheiding uit de wondjes wordt afgevoerd door het zout, wat het genezingsproces bevordert.

Was altijd je handen voor het schoonmaken en raak je piercings verder niet aan, zo voorkom je infectie en irritatie. Onjuiste verzorging verleng de genezingsperiode, dus wees voorzichtig, vooral omdat je twee helende piercings moet verzorgen.

Hoe vervang ik mijn industrial piercing sieraden?

Het verwisselen van het staafje in je industrial werkt net als bij andere piercings. Was eerst je handen, schroef vervolgens de top van je sieraad en verwijder het staafje uit je piercing voordat je een nieuwe plaatst en de top stevig vastschroeft. Sommige staafjes hebben een interne schroefdraad, wat betekent dat ze je piercing niet beschadigen bij het verwisselen van sieraden. Kijk wel altijd goed naar het sluitingsmechanisme van een nieuw sieraad voordat je ‘m draagt.

Verwissel je sieraden niet tijdens de genezingsperiode, want dan lopen je piercings kans op infecties en kunnen de gaatjes weer dichtgroeien. Vervang ze pas als beide piercings van een industrial volledig genezen zijn. Draag ook altijd een sieraad in je piercings, zelfs na de genezingsperiode, omdat ze nog altijd een beetje dicht kunnen groeien.

Industrial Piercing ZettenIndustrial Piercing Zetten