BODYMOD KERSTKALENDER

Elke dag een nieuwe aanbieding

Rook piercings

Met de populariteit van de oorsieraden, kwam de trend van de rook. De rook is een kraakbeenpiercing die verticaal geplaatst is, waardoor een tweezijdig piercingontwerp te zien is. Het is een sierlijk accessoire boven in het oor, gelegen op de plooi die tussen het buitenoor en de binnenste schelp zit. De meest geschikte rooksieraden zijn ringen, gebogen staafjes, of juwelen zoals een hartvormige ring. Het is echt een kwestie van persoonlijke smaak wat voor soort sieraden worden ingebracht nadat je piercing volledig genezen is. Wij hebben alle soorten mooie ontwerpen op voorraad die je kunt gebruiken als rookjuwelen, zodat je het perfecte sieraad kunt kiezen.

Piercingprocedure, genezing en meer

Hoewel deze piercing misschien wat ingewikkelder lijkt, kan een ervaren piercer het gemakkelijk en veilig plaatsen. Daarom is het erg belangrijk om een studio en een piercer te kiezen die je vertrouwt en waarvan je weet dat ze vele jaren ervaring hebben. Het pijnniveau moet hetzelfde zijn als bij andere kraakbeenpiercings - een knijpbeweging en dan wat rukken wanneer de sieraden worden ingebracht. Het moet een snel en eenvoudig proces zijn, en je zult in staat zijn om in slechts een paar minuten van je rookpiercing te genieten.

Vanwege de locatie kan de genezingstijd van een rookpiercing iets gecompliceerder zijn dan bij andere plaatsingen. Net als bij andere kraakbeenpiercings duurt het zes tot twaalf maanden voordat je lichaam geneest. Het kan van veel factoren afhangen, en sommige mensen genezen gewoon sneller dan anderen. Je moet je rook met rust laten. Raak het niet aan, verplaats het niet en veroorzaak geen trauma's in het gebied. Probeer op je andere kant te slapen, zodat je piercing kan genezen zonder geïrriteerd te raken. Zoals bij alle piercings kun je je piercing helpen om sneller en beter te genezen door een goed nazorgregime te volgen. De beste manier is door een paar keer per dag een zoutoplossing te gebruiken, de rookjuwelen niet te verplaatsen en je lichaam te laten genezen. Als je iets ongewoons ervaart, of gewoon vragen hebt, neem dan contact op met je piercingstudio. Zij moeten in staat zijn om je te voorzien van antwoorden en extra hulp.

Veel ontwerpen kunnen worden gedragen als rooksieraden, maar de meest voorkomende is een gebogen staafje. Dit is het gemakkelijkst voor je lichaam om te genezen, omdat het niet beweegt zoals een ring. Zelfs als je wilt beginnen met een ring, overweeg dan om voor een gebogen staafje te kiezen. Er zijn veel verschillende en coole ontwerpen, en je zou er verliefd op kunnen worden wanneer het eenmaal in je oor zit. Nadat je rookpiercing goed genezen is, kun je het veranderen in elk gewenst ontwerp. Je kunt ringen vinden met een kleinere diameter, die er geweldig uitzien. Als je je niet op je gemak voelt bij het veranderen van uw piercing, vraag het dan aan je piercer. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je gekozen juweel de perfecte maat heeft en zonder letsel wordt geplaatst.

Je hebt 24 van 148 producten bekeken
Laad Meer