Siliconetunnel in vele kleuren

Kleur:

RozeRoodZwartBlauwGroenGeelWit

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

5 mm.6 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Siliconetunnel in vele kleuren

SKU: Tunnel-7

Type: Tunnel

Materiaal: Siliconen

Diepte: Varieert

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Hier kan je een écht mooie tunnel bestellen, die praktisch en veilig te gebruiken is, want deze tunnel is gemaakt van zacht silicone, die ook voor medische implantaten wordt gebruikt. Je kan deze tunnel dus met een gerust hart als sieraad dragen.

Silicone wordt steeds populairder in de piercingindustrie, omdat het veel toepassingsmogelijkheden biedt. Je kan silicone in alle mogelijke kleuren krijgen en het past zich zeer goed aan het lichaam aan. Een bijkomend voordeel van silicone is dat het ongelooflijk flexibel is en daarom in elke stretch past. Zo kun je een siliconetunnel ook tijdens het slapen dragen, want het zal je niet storen.

Recensies

4.812 reviews

 • Rating

  Wat een aanbod!

  Ik heb deze siliconen tunnel meerdere keren in verschillende kleuren en maten besteld. Eer is helemaal niets om over te klagen. De afbeeldingen komen helemaal overeen met de producten en ze zijn ongelooflijk zacht en aangenaam om te dragen.

  Written by

 • Rating

  Simpel en elastisch!

  Echt mooi en aangenaam om te dragen. Je hebt alleen iets nodig om mee te smeren, maar verder is het materiaal heel erg flexibel.

  Written by

 • Rating

  Echt goed en zeker!

  Met mijn stretches ben ik vaak wat nerveus dat het sieraad er misschien uit gaat vallen, en als ik dan ga voelen zit het sieraad er gewoon nog. Maar toen dit sieraad hier er eenmaal in zat, hoefde ik mij geen zorgen te maken. Ook vind ik dat de kleuren echt heel mooi zijn en ook goed blijven! Echt een van de allerbeste dingen voor mij, en zelfs mijn sceptische oma begint ze heel leuk te vinden! :)

  Written by

 • Rating

  Klasse materiaal

  Ik heb deze hier in het oor gekregen en ik ben onder de indruk hoe aangenaam siliconen is. Ik vind dat deze hier een perfecte vorm heeft en ook nog eens super eenvoudig is om in het oor te doen, zonder dat ze er ook weer uitvallen. Als geheel gewoon super stretch materiaal en ook goed als tunnel.

  Written by

 • Rating

  Perfect!

  Het zijn echt helemaal mijn lievelingsplugs. Ik wil eigenlijk nooit plugs als vast sieraad, aangezien ze meestal heel oncomfortabel zijn tijdens het slapen en problemen met zich meebrengen, maar dit heb ik tot nu toe nog niet beleefd met deze hier. Bovendien zien ze er ook nog eens heel cool uit met mijn andere witte piercings.

  Written by

 • Rating

  Mooi!

  Ik vind deze plugs hier echt de beste plugs ooit! Ze zijn super comfortabel om mee te slapen en je merkt er bijna niets van. Normaal gesproken verlies ik heel snel mijn plugs, maar met deze plugs is dat nog niet gebeurd, zo goed zitten ze dus vast :) Ik ben er helemaal weg van! Ik wil ze zelfs nog meer sterren geven!

  Written by