BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

Oorsieraden

De trends van oorsieraden zijn altijd aan het veranderen, maar een ding is zeker: unieke oorringen hebben een extreme populariteit over de hele wereld. Van kleine en subtiele oorbellen tot massieve oorstretchers, we hebben ontwerpen die passen bij ieders stijl. Er zijn zoveel verschillende juwelen die het uiterlijk van een persoon kunnen veranderen, of een edgy gevoel geven aan de hele outfit.

Oorlelpiercings zijn de meest populaire piercings. Oorringen en studs zijn het meest voorkomend, maar er zijn vele variaties. Oorpiercings zijn de nieuwe trend die ruimte bieden voor veel creatieve composities. Deze unieke composities en gepersonaliseerde ontwerpen zijn gemaakt door een professionele piercer, zodat het specifiek bij jouw oor past. Er zijn geen grenzen als het gaat om creativiteit, dus zorg ervoor dat je tevreden bent met jouw compositie en voorbereid bent op de nazorg.

Oorringen in het kraakbeen zoals, helix, tragus, daith en industrieel komen in alle soorten ontwerpen, in verschillende maten en vele kleuren. Deze juwelen worden net zo populair as piercings in de oorlel.

Feiten over oorpiercings

Er zijn twee soorten oorpiercings. We hebben de oorlel- en kraakbeen piercings. Je oorlel laten piercen is relatief eenvoudig, snel en pijnloos. Of in ieder geval minder pijnlijk dan het laten zetten van een kraakbeenpiercing. Beide type piercings zouden door een professionele piercer geplaatst moeten worden, die kent het vak en is voorzichtig met sanitaire voorzieningen. Professionals gebruiken altijd een speciale naald om het gat te prikken. Het uiteinde van de naald heeft een plastic gedeelte wat na het piercen in het gat blijft, hieraan wordt de piercing gehangen en zo in het gat geplaatst. Om het proces af te ronden, zal de piercer het juweel sluiten en ervoor zorgen dat dit veilig en hygiënisch gebeurt. En daar heb je het, je nieuwe oorpiercing!

Het genezingsproces varieert per type piercing. De oorlelpiercings genezen sneller dan kraakbeenpiercings. De genezingstijd is meestal 6-10 weken, als de piercing goed wordt verzorgd. Wanneer het kraakbeen gepiercet is, heeft het 3-6 maanden nodig om volledig te genezen. Zowel bij een oorlel als bij een kraakbeen piercing adviseren wij je minimaal zes maanden te wachten met het verwisselen van de sieraden. Vroegtijdig verwijderen van het starterssieraad kan leiden tot een langere genezingstijd, irritatie en zelf een infectie. De beste keuze voor je eerste sieraad is een  titanium labret,omdat het een zeer duurzaam en hypoallergeen materiaal is dat het genezingsproces sneller en gemakkelijker maakt.

Waar koop je oorsieraden?

Je kunt unieke oorringen krijgen bij Bodymod! We hebben leuke ontwerpen voor iedereen. Blader door de volgende categorieën om je volgende favoriete stuk te vinden:

Onze voorraad bevat de hoogste kwaliteit oorsieraden, met de meest exclusieve ontwerpen. Het enige wat je hoeft te doen is door de categorie bladeren en verbaasd zijn!

Je hebt 24 van 451 producten bekeken
Laad Meer