100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Fake tepelschild met tribalpatroon

SKU: Fake-74

Type sluiting: Clip-on

Type: Fake tepelpiercing

Plaatsing: Tepel

Diameter van de ring: 9 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Tribal

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Durf jij het eigenlijk helemaal niet aan om een naald door je tepel te laten gaan, maar vind je het er wel altijd super mooi uitzien wanneer iemand een tepelpiercing heeft? Dan hebben wij hier dé oplossing voor jou, namelijk in de vorm van dit mooie maar neppe tepelschild, die je dus kunt dragen zonder dat je gepiercet hoeft te zijn. Dat is een geweldige uitkomst, en als het sieraad eenmaal zit waar het hoort, dan is er geen ziel die eigenlijk echt kan zien dat het een nep sieraad is.

Dit mooie tepelschild met tribal patroon is verkrijgbaar in twee varianten. De ene is glanzend blank en de andere is extravagant goud. De keuze ligt geheel bij jou. Het sieraad werkt door het voorzichtig om de tepel te klemmen, waar het dan vast blijft zitten. Het deel dat je om de tepel heen moet klemmen meer 9 mm, maar dit kan naar eigen behoefte aangepast worden.

Tribal patronen kennen een lange geschiedenis die terug gaat tot primitieve stammen. Ieder patroon was uniek en kende zijn eigen persoonlijke betekenis. Vandaag de dag worden tribalpatronen vooral verwerkt in tattoeage, maar dus ook bij sieraden zoals deze.

Als je meer van een vrouwelijke look houdt, dan kun je ook eens kijken naar onze schattige fake tepelschild met hartjes , die misschien meer bij jou in de smaak zal vallen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!