KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

3 voor 2
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Product Name: Earcuff met hangende steen

SKU: Fake-161

Type sluiting: Clip-on

Type: Earcuff

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Messing

Kleur: Zilverkleurig

is het item gelijmd?: Ja

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Teardrop

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Het wordt een waar feest voor je oor, als je het verwend met deze mooie en elegante earcuff, te gebruiken zonder dat je enige vorm van piercings nodig hebt! De mooie, kleine earcuff klem je simpelweg om de buitenste rand van je oor, waarna het blijft zitten door de spanning. Perfect als je geen enkele vorm van piercings in je oorrand hebt, of gewoon graag wilt proberen hoe de look je staat, voordat je de keuze maakt om gepiercet te worden.

Het sieraad is extra overdadig en extravagant in zijn ontwerp. De earcuff is voorzien van mooie patronen en krullen, samen met een schattige hanger die aan je oorrand hangt.

Er zijn niet veel earcuffs met een hanger op de markt, dus dit is echt een heel uniek sieraad om te hebben. Het hangertje zelf heeft de vorm van een druppel, waardoor het lijkt als of er een druppeltje over je oor loopt, terwijl het juist uitgerust is met een ronde, transparante steen. De steen is in de bekende ''diamant-cut'' geslepen, wat betekent dat het een zee aan verschillende vlakjes heeft, waar het licht prachtig op valt en vervolgens weer gereflecteerd wordt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!