100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Fake septumpiercing met eenvoudig design

SKU: Fake-72

Type sluiting: Clip-on

Type: Fake septumpiercing

Plaatsing: Septum

Diameter van de ring: 9 mm.

Materiaal: Messing

Hoogte: 13 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Septumpiercings zijn echt mooi, maar misschien wil je liever niet met de mode mee gaan en een echte laten steken. Dan hebben wij nu dé oplossing voor jou hier: een super mooie septumpiercing in een klassieke look, zonder dat je er voor gepiercet hoeft te worden. Deze septumpiercing is namelijk een fake clip-on sieraad dat er helemaal als een echt sieraad uitziet wanneer je het eenmaal op de juiste plek hebt zitten in je neus.

Het sieraad is net zo eenvoudig in het gebruik als in het ontwerp. Je hoeft hem namelijk niet te openen of te sluiten. Je hoeft hem alleen maar onder je neusschot te zetten waar je hem vervolgens vast klemt, zodat er een kleine 5-10 mm tussen zit. Onder het tussenschot zit ook een verdikking die er voor zorgt dat het sieraad op zijn plek zal blijven zitten.

Je kunt dit klassieke en stijlvolle sieraad in vier verschillende varianten kiezen. Er is een heel gewone, glanzende variant wat als de meest neutrale look gezien kan worden, of je gaat voor de zwarte eyecatcher. Je kunt ook gaan voor een wat meer elegante look, en kiezen om dit sieraad in goud of roodgoud te krijgen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!