Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Earcuff met bloemen en parels

SKU: Fake-160

Type sluiting: Clip-on

Type: Earcuff

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Messing

Kleur: Goud

Is het item gelijmd?: Ja

Hoogte: 13 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flower

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Hier is het perfecte sieraad voor jou als je geen piercing in je oorrand hebt, maar de look van oorsieraden wel heel mooi vindt. Deze super mooie earcuff kan namelijk gebruikt worden zonder dat je enige vorm van piercing nodig hebt.

Earcuff is een ring met een opening, waarbij de uiteinden afgesloten worden door kleine, ronde balletjes. De ring zet je aan de buitenste rand van je oor, waar het op zich zelf kan zitten. Dat is super simpel en het ziet er ook mooi en vrouwelijk uit wanneer het sieraad eenmaal op zijn plek in je oor zit. En het zal zeker weten opvallen.

Deze specifieke earcuff is versierd met een overdadig motief van heldere transparante steentjes, die vonkelen als een kleine sterrenhemel wanneer het licht er op valt. De vele transparante steentjes vormen samen een betoverend bloemenmotief, die samen in een maanvorm zitten en zich perfect langs de natuurlijke ronding van de oorrand leggen. Het motief is verder nog versierd met enkele mooie parels, om het ontwerp met de vele steentjes op een prachtige manier af te maken.

Koop deze snoezige earcuff vandaag nog, en wordt de koningin van de avond, of in ieder geval van het feest de volgende keer dat je uit gaat met je vrienden en vriendinnen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!