100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Fake plug in verschillende kleuren

SKU: Fake-5

Staafdikte: 1.2 mm.

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Fake plug

Lengte: 6 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Secundair materiaal: Acryl

Omschrijving

Mocht je houden van de look van een stretch, maar zelf niet willen stretchen, dan hebben we hier een fake plug voor je. Bij veel fake sieraden valt het onmiddellijk op dat ze fake zijn, maar dat is niet het geval bij deze fake plug te verkrijgen in verschillende, mooie kleuren. Deze plug lijkt zo hard op een echte plug van 8 mm, dat je niet ziet dat je eigenlijk maar gewoon een gaatje in het oor hebt met een diameter van 1,2 mm.

Deze plug hebben we natuurlijk in veel mooie kleuren op voorraad, zoals dat ook bij echte plugs het geval is. Eenmaal de plug op zijn plaats zit, worden de twee vlakke uiteindes aan elke kant van het gaatje in je oor bevestigd en zal het erop lijken dat je een echte plug draagt. De twee bijgeleverde O-ringen versterken die indruk extra. Bij echte plugs zijn ze nodig om de plug op zijn plaats te houden, hier zijn ze enkel visueel.

De staaf die door het oor gaat is gemaakt van zuiver chirurgisch staal en daarmee heel veilig in gebruik.

Recensies

5.04 reviews

 • Rating

  super blij mee !

  super blij mee wou niet meteen mijn oren stretchen wou eerst kijken of het mij überhaupt wel stond. ik moet zeggen het staafje die door je oor gaat is wel iets dikker dan een normale oorbel. maar super blij mee ga sowiezo een stretch kit aanschaven.

  Written by

 • Rating

  Ze zijn zo vet!

  Deze zijn gewoon heel vet omdat ze er zo echt uitzien Ik vind ze echt heel tof, want ze zijn makkelijk in te doen en ik kan er eigenlijk niets negatiefs over zeggen. Dus als je echt graag de stretchlook wilt hebben, maar de mogelijkheid voor gewone oorbellen niet wilt opgeven, dan is dit hier het beste idee.

  Written by

 • Rating

  Heel goed gemaakt

  Ik heb deze besteld! Ook een vriendin heeft deze al en is er super tevreden mee! En ze zien er zo echt uit. Heel goed gemaakt!

  Written by

 • Rating

  Te geil!

  Echt heel geil dat ik deze kan kopen. Ik heb mijn moeder lekker kunnen laten schrikken en ik ben er nu ook echt zeker van dat ik mijn oren wil stretchen.

  Written by