NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-30%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Fake tepelschild met hartjes

SKU: Fake-73

Type sluiting: Clip-on

Type: Fake tepelpiercing

Plaatsing: Tepel

Diameter van de ring: 9 mm.

Materiaal: Chirurgisch staal

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Hart

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Heb je overwogen om een tepelpiercing te nemen, maar vind je het eigenlijk best lastig om die beslissing echt te maken? Dan heb je hier nu de mogelijkheid om het eerst eens uit te proberen op een leuke en decoratieve manier. Hier kun je nu namelijk een hele leuke fake tepelschild kopen met hartjes overal in het patroon verwerkt.

Het tepelschild is heel eenvoudig te gebruiken. Je schuift hem om de tepel, en klemt hem vast op de plek waar hij stevig zal zitten. De inwendige diameter van het sieraad is 9 mm, paar je kan hem natuurlijk zoveel mogelijk samen knijpen als dat je zelf wilt. Naast dat het er heel decoratief uit ziet, is het ook een hele leuke manier om te kijken of een tepelpiercing wel iets voor jou is voordat je het uiteindelijke besluit neemt om er echt eentje te laten zetten.

Dit mooie tepelschild is verkrijgbaar met hartjes in twee verschillende uitvoeringen, namelijk een glanzende variant of een goudkleurige variant. Beide modellen zijn gemaakt van chirurgisch staal, maar de ene heeft een mooi gouden deklaagje gekregen.

Als je niet zo veel van harten houd, dan kun je ook eens kijken naar onze fake tepelschild met tribal patroon, die niet zo vrouwelijk is in het ontwerp maar wel op dezelfde manier werkt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!