100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Earcuff met steenbezette bladeren

SKU: Fake-150

Type sluiting: Clip-on

Type: Earcuff

Diameter van de ring: 10 mm.

Materiaal: Messing

Is het item gelijmd?: Ja

Hoogte: 23 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Blad

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Ontbreekt er ook een mooi oorsieraad dat je het middelpunt van elke party maakt in je collectie? Zoek dan niet langer! Deze betoverende earcuff is namellijk compleet met fonkelende steentjes bezet, die met de vaste hand op de mooie blaadjes zijn geplaatst.

Een earcuff kan zonder enig piercinggaatje gedragen worden. Het kan simpelweg aan de buitenkant van het oor geklemd worden en zo wordt het een exclusief sieraad voor je oor. Het is eenvoudig en pijnvrij in vergelijking met het laten steken van een echte piercing. De earcuff is trouwens een goed startpunt om te zien hoe een piercing er bij jou zou uitzien, als je erover na denkt een echte piercing te laten zetten. Op deze manier kan je de look van een piercing in alle rust uitproberen voor je de beslissing maakt.

Deze earcuff heeft een bijzonder elegant en gedetailleerd design en is in drie verschillende varianten verkrijgbaar. Je kan kiezen tussen een blank of goudkleurig model, die beiden met transparante steentjes versierd zijn. Of je kan kiezen voor een geraffineerd blank model met aurora borealis steentjes. Deze steentjes schitteren in alle kleuren van de regenboog als het licht erop valt. Zo verkrijgt het een fantastisch kleurenspel wanneer men zich in het licht beweegt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!