NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-25%

Tunnel uit hout met interne moonface

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

14 mm.16 mm.19 mm.22 mm.25 mm.30 mm.35 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Tunnel uit hout met interne moonface

SKU: Tunnel-107

Type: Tunnel

Materiaal: Hout

Diepte: 11.5 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Moon

Houtsoort : Sabahout

Omschrijving

Onwijs vette en unieke tunnel van hout met het motief van een maan gezicht, in het hout verwerkt aan de binnenkant van de tunnel. Piercing sieraden van organische materialen zijn altijd een goede keuze, aangezien deze de huid laten ademen terwijl je het sieraad draagt. Omdat de huid kan ademen, reduceer je nare luchtjes die kunnen ontstaan wanneer je sieraden draagt waarbij de huid niet kan ademen.

Dit is een prachtige tunnel van hout, verkrijgbaar vanaf 14 mm tot en met wel 35 mm in diameter. Naast de vele maten waarin deze tunnel verkrijgbaar is, is het ook nog een kunstwerk op zich. Het mooie gezicht van de maand is namelijk direct in het hout gesneden. De houtsoort staat overigens bekend als Saba hout, en heeft een prachtige en warme roodbruine nuance.

Het gezicht van de maand is overal ter wereld bekend uit films, en nu heb jij de kans om deze mooie en subtiele maand als tunnel te dragen!

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    Flotte tunnels

    Jeg er positivt overraskede over hvor smukt udførte disse tunnels er i virkeligheden men vil så også sige de er meget mørkere i virkeligheden end på billedet. Så blev lidt overrasket der også. Men synes egentligt ikke det gør noget for farven er en rigtig dyb mørk mahogni brun-rød. Vedlægger billeder så folk kan se dem før køb.

    Written by