BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Plug uit hout met een gefragmenteerde turkoois

SKU: Plug-21

Type: Plug

Materiaal: Hout

Diepte: 15 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Het kan bijna niet mooier of luxueuzer voor je oorlel dan met deze eenvoudige maar mooie plug van mooi donker hout met een mooie structuur op de rand. Hout is natuurlijk een organisch materiaal en is ook een van de beste materialen die je kunt gebruiken voor je stretches. Houdt laat de huid namelijk ademen, zodat je nare luchtjes en andere ongemakkelijkheden die kunnen ontstaan als de huid niet genoeg lucht krijgt.

Hier is de plug verder gedecoreerd met een wel heel unieke voorkant die bestaat uit verpletterd turkoois steen. De vele kleine, verpletterde steentjes passen samen als puzzelstukjes in een puzzel. Het oppervlak is verder nog gepolijst, zodat het heel glad is. Het is eigenlijk een klein kunstwerk in zichzelf en een heel nieuwe en creatieve manier van je stretch versieren.

Je ziet vaak dat plugs alleen maar passen bij ofwel kleine stretches of juist grote stretches, maar hier hebben wij een plug die bij bijna alles past. De kleinste grootte is 6 mm in diameter terwijl de grootste een maat heeft van 25 mm. Dat geeft een breed scala aan verschillende groottes, waardoor het voor vrijwel iedereen mogelijk is om een plug te vinden die past.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!