Plug uit opaliet

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

8 mm.10 mm.12.5 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Plug uit opaliet

SKU: Plug-10

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Glas

Kleur: Melkwit

Diepte: Varieert

Type edelsteen: Opaliet

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

Deze plug is gemaakt van natuurlijk glas met een interessante kleur. Deze glazen plugs hebben een fantastisch lichtspel en er zijn nooit twee 100% identieke plugs. De kleur van deze plugs zijn een mengeling uit kristalhelder en melkwit en als het licht er op valt, komen alle kleuren van de regenboog tevoorschijn.

Om een grote keuzeselectie te bieden, hebben wij dit sieraad beschikbaar in 3 mm t/m 25 mm.

Wij willen daarnaast ook opmerken, dat de grootte een kleine afwijking kan hebben, omdat het een natuurlijk steenmateriaal is dat niet exact op maat gesneden kan worden.

Recensies

4.73 reviews

 • Rating

  Zo mooi!!!

  Ik ben er super tevreden mee. Ze zijn nog mooier dan op de foto en zitten perfect! Makkelijk om in het oor te doen en ook zeer aangenaam.

  Written by

 • Rating

  Echt mooi

  Ze zijn gewoon heel mooi! Ik vind dat iedereen ze zou moeten hebben! Al is opaliet geen steen maar een soort glas, lief BodyMod team :). Maar ook veel lichter. Ik kan het helaas alleen maar 4 sterren geven, aangezien het ''draag areaal'' niet heel groot is

  Written by

 • Rating

  Werkelijk mooie plugs

  Dit zijn echt werkelijk mooie plugs. Ik heb ze in 12 mm en ik ben echt heel verliefd op deze plugs. Als ze in mijn oor zitten, zijn ze bijna melkachtig zoals beschreven. Maar als je ze in het zonlicht houdt glimmeren ze heel mooi. Echt een fascinerend materiaal, maar laten we duidelijk zijn dat ze een beetje indiscreet zijn en dus niet echt bedoeld zijn om te dragen bij oma.

  Written by