Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-60%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Naam: Tunnel uit chirurgisch staal met levensboom

SKU: Tunnel-141

Type: Tunnel

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Chirurgisch staal

Kleur: Zilverkleurig

Diepte: 15 mm.

Is het item gelijmd?: Ja

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Tree

Omschrijving

Deze onwijs mooie tunnel is waarschijnlijk wel een van de vetste stretch sieraden die je ooit hebt gezien en ooit zult zien. Het motief van de Levensboom is onwijs gedetaileerd, en direct uit het blanke staal gesneden aan de voorzijde van deze mooie tunnel. De boom is bovendien ook nog versierd met mooie, transparante steentjes, die de functie van decoratieve blaadjes vervullen.

De boom is, naast dat hij onwijs mooi gemaakt is, ook nog eens een bijzonder sterk symbool. De Levensboom is een symbool voor vele dingen. Het is opgenomen in de Noordse mythologie, als een voorstelling van de boom die hemel en aarde met elkaar verbindt. In het Oude Testament was het daarentegen een symbool van het eeuwige leven, wat de mens verloren heeft. De symboliek gaat vele eeuwen terug, en ook tegenwoordig heeft het nog een sterke betekenis voor veel mensen, net als vroeger.

De boom wordt mooi omlijst door een mooi, verweven patroon die in harmonie is met de boom zelf. Deze geweldige tunnel is al verkrijgbaar vanaf 6 mm, en is verkrijgbaar tot en met 25 mm. Hoe groter je nodig hebt, hoe beter zichtbaar het mooie motief ook wordt. Bij het kleinste motief, die van 6 mm, is er slechts plaats voor twee steentjes in het ontwerp, maar bij de rest van de maten komt het ontwerp met vier transparante steentjes.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!