Gesloten spiraalvormige ring

Op voorraad
€2,90

Dit is een andere versie van onze populaire eenvoudige gesloten ring. De normale gesloten ring bestaat uit één stuk metaal, waarvan de einden elkaar ontmoeten in een cirkelvormige ring. Voor deze nieuwe versie werd gebruik gemaakt van twee stukken metaal die vooraf gedraaid zijn en vervolgens omgevormd tot ring, zodat de ring een gevlochten uiterlijk heeft. De uiteinden van de ring zijn gelast en netjes afgerond, zodat de ring gemakkelijk uit de piercing genomen kan worden terwijl de twee stukken metaal goed bij elkaar gehouden worden en niet uit elkaar vallen.
De uiteinden van de ring kunnen uit elkaar getrokken worden en weer gesloten worden, maar om de ring niet te vervormen, raden we aan om de einden enkel uit elkaar te twisten wanneer het nodig is de ring uit- of aan te doen.

De ringen zijn te verkrijgen in drie populaire kleuren: glanzend metaal, zwart en goud. Elke kleur is beschikbaar in verschillende diameters en afmetingen. Kies ringen tot een staafdikte van 1,6 mm.

Deze ringen kan je gebruiken in zowat alle piercings, zoals bijv. een tragus- of lippiercing, zolang de afmetingen maar met de piercing overeenkomen.

Details
SKU Ring-105
Type sluiting Draaien
Type Seamless ring
Materiaal Chirurgisch staal
Type coating Ionencoating
Aantal eenheden 1 stuk
Is het sieraad gecoat? Ja, het hele sieraad is gecoat
Schrijf uw eigen recensie
U plaatst een recensie voor:Gesloten spiraalvormige ring
Uw waardering
Gerelateerde producten