NOG MEER KORTING

Shop met 10% extra korting

-25%
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Tunnel met antieke look en een rose of sharon

SKU: Tunnel-135

Type: Tunnel

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 13 mm.

Type coating: Oxidecoating

Aantal eenheden: 1 stuk

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een tunnel die zowel opvallend als uniek is, dan is deze tunnel zeker weten wel iets voor jou. Dit sieraad hier is gemaakt van chirurgisch staal dat een mooie, antieke goude coating heeft gekregen waardoor het sieraad er royaal uitziet. De rand rondom het gat van deze tunnel is gedecoreerd met het populaire Rose of Sharon, hier vervaardigd van het glimmende messing.

Rose of Sharon kwam voor het eerst op in 1611 in Engeland, waar de naam opdook in de King James bijbel. Vanwege diezelfde reden wordt het vaak ook met een religieus doeleind gebruikt.

De naam Rose of Sharon wordt ook gebruikt om een specifiek soort bloem, maar wordt ook wel eens gebruikt in de muziekwereld van de moderne popcultuur. Rose of Sharon is een oude uitdrukking die zijn kracht en schoonheid heeft bewaard, honderden jaren lang.

Deze unieke tunnel is verkrijgbaar van 5-16 mm. in diameter, wat dus een breed scala aan groottes is. Als je in de grotere groottes komt, vanaf 10 mm en groter, dan wordt de roos nog gedetailleerder in zijn uitvoering.

Recensies

0

0.001 reviews

  • Rating

    0

    prima maar flared

    precies zoals op de afbeelding, prachtig! waar je wel rekening mee moet houden is het feit dat deze aan de achter kant flared is en geen schroefdraadsluiting heeft. ik heb deze in 10 mm besteld en helaas krijg ik hem niet in ondanks dat ik vanalles heb geprobeerd (glijmiddel/na een hete douche). weet dus niet of ik dit ooit daadwerkelijk in ga doen, want eenmaal erin zal ik hem er ook niet meer uit krijgen ben ik bang... hij is wel prachtig dus als je een iets minder "stroeve" of "vaste" huid hebt zeker een aanrader!

    Written by