Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding
-20%

Tunnel uit chirurgisch staal met tribaldesign

Kleur:

GoudZilverkleurig

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

3 mm.4 mm.5 mm.6 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Tunnel uit chirurgisch staal met tribaldesign

SKU: Tunnel-144

Type: Tunnel

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Chirurgisch staal

Diepte: 11 mm.

Type coating: Standaard coating

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Tribal

Secundair materiaal: Messing

Is het sieraad gecoat? : Ja, het hele sieraad

Omschrijving

Wil je graag dat je stretch moed, zelfverzekerdheid en unieke elegantie uitstraalt? Dan is deze fantastische tunnel echt iets voor jou. Dit sieraad hier is namelijk klasse met zijn mooie en gedetailleerde tribal design. Het bestaat uit een mooie rand met een mooi patroon, gemaakt van messing dat het hele sieraad doorloopt. Als deze tunnel in je oor zit, zal het tribalpatroon zich als een duidelijke en vernuftige versiering in je stretch leggen.

De achterkant van het sieraad is voorzien van een schroefdraad, zodat het echt heel makkelijk is om het er in en er uit te krijgen. Je schroeft de achterkant er af, waarna je het sieraad door je stretch voert aan de voorkant, waarna je het weer dicht schroeft aan de achterkant. Makkelijker kan bijna niet.

Je kunt zelf kiezen tussen het klassieke glanzende model, of het wat meer elegante goudkleurige model. Beide modellen zijn super mooi, maar wel heel verschillend in hun uitdrukking.

Deze mooie en vlotte tunnel is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende groottes, zodat het zeker weten mogelijk is om er een te vinden die het beste bij jouw stretch past. In tegenstelling tot veel andere modellen, is dit model al vanaf 3 mm in diameter verkrijgbaar, tot en met 16 mm. Zo is dit model zowel voor de kleine als de middelgrote en grote stretch bedacht.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!