Plug uit hout met een glitterpatroon

Houtsoort :

RozenhoutEbbenhout

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

6 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Plug uit hout met een glitterpatroon

SKU: Plug-140

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Hout

Diepte: 15 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Maak van je stretch nu iets heel speciaals met deze mooie houten plugs met sensationeel glitterpatroon. In het centrum van deze plug zie je een kleine bloem, die is omlijst door een mooi glitterpatroon dat doorloopt tot de buitenkant.

Organische materialen zoals hout hebben als voordeel dat ze de huid laten ademen wanneer ze gedragen worden in een stretch. Dat is gezond voor de huid, en je voorkomt er tegelijkertijd nare luchtjes mee. Deze plug is in twee verschillende houtsoorten verkrijgbaar. Kies uit het roodbruine rozenhout of her donkerdere ebbenhout. Bij het model van rozenhout is de messing voorkant roodachtig van kleurn, terwijl het andere model echt traditioneel messingkleurig is. De kleur van het messing patroon is daarmee in mooi contrast met de natuurlijke kleur van het ebbenhout. De gouden voorkant op de zwarte plug geeft het sieraad een antiek en waardevol uiterlijk, terwijl de roodachtige plug juist heel harmonieus werkt door het koperkleurige patroon en de warme gloed van het hout.

Aangezien het hier om organisch materiaal gaat, willen wij er graag nog op wijzen dat zowel de structuur als de grootte enigszins kan variëren. Als je twee stuks bestelt, dan gaan wij natuurlijk ons best doen om twee zo gelijk mogelijke plugs naar je toe te sturen.

Deze plugs kunnen geleverd worden vanaf 6 mm tot en met 25 mm, dus de kans dat wij jouw grootte op voorraad hebben is heel aannemelijk.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!