• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Siliconen tunnels

Tunnels gemaakt van siliconen zijn een van de meest geliefde soorten tunnels. Siliconen staan er om bekend dat het zeer zacht en buigzaam materiaal is, wat het erg geschikt maakt als sieraad te gebruiken wanneer je nog maar met je stretch hebt. Ze zijn makkelijk in en uit te doen vanwege licht buigzame kanten van de tunnel. Dat scheelt een hoop pijn bij het in doen van de tunnel.
Hier kun je meer over siliconen tunnels lezen, zoals bijvoorbeeld waarom deze soort tunnels zo geliefd zijn en hoe siliconen tunnels zich van andere soorten tunnels onderscheiden.

Waarom is een siliconen tunnel zo goed?

Siliconen zijn een gaaf materiaal wat het plaatsen van een tunnel in je oor kinderspel maakt. Siliconen is zeer flexibel en buigzaam, zodat je een siliconen tunnel zonder grote problemen in je stretch kunt steken. Als je daarentegen bijvoorbeeld een stalen tunnel hebt, kan het problematisch zijn om deze op de juiste manier in je stretch te krijgen.

Siliconen tunnels zijn daarom ook zeer geliefd, de zachtheid en het comfort zijn echt pluspunten. Het geeft dus erg mee wanneer je de tunnel in of uit je oor wilt halen. Het is heel zeldzaam dat siliconen allergische reacties veroorzaken. Siliconen zijn vooral een super materiaal voor tunnels.

BodyMod.nl heeft een groot aanbod aan siliconen tunnels

Wij hebben voor ieder wat wils. Bij ons kun je siliconen tunnels in een veelvoud aan verschillende kleuren vinden. Het is geen geheim dat wij erg veel van tunnels met felle kleuren houden. Daarom hebben we er ook zo veel. Daarnaast hebben we ook een hoop siliconen tunnels in verschillende designs, zoals bijvoorbeeld hartvormig. Neem eens een kijkje in ons grote aanbod en laat je inspireren.

Hoe onderscheiden siliconen tunnels zich van andere tunnels?

Siliconen tunnels onderscheiden zich van andere soorten tunnels voornamelijk door de eigenschappen van het materiaal. Siliconen tunnels zijn echt zacht, in tegenstelling tot andere, hardere materialen die voor tunnels worden gebruikt. Daardoor doet het minder pijn om een siliconen tunnel in te doen dan bijvoorbeeld een houten of stalen tunnel. Bovendien kun je met een siliconen tunnel ook veel beter slapen, omdat siliconen tunnels zich aan de omgeving aanpassen. Houten of stalen tunnels doen dit niet. Zo ondervind je dus minder irritatie tijdens het slapen.

Wetenswaardigheden over siliconen tunnels

Als je net een stretch hebt laten zetten, kun je geen siliconen tunnel gebruiken voordat de wond 100% geheeld is. De huid kan namelijk niet door het siliconen ademen. Daarom raden wij aan om met een acryl of een stalen tunnel te beginnen.
Het is belangrijk om je stretch en de tunnel regelmatig te reinigen, zodat je geen ontsteking in je oorlel oploopt. Siliconen tunnels zijn erg makkelijk te reinigen en verdragen ook veel. Zo kun je rustig je tunnel uit doet en met water en verzorgingsproducten schoonmaken.