Plug uit rozenkwarts met een o-ring

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

6 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Plug uit rozenkwarts met een o-ring

SKU: Plug-103

Type sluiting: O-ring

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Steen

Diepte: 12 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Simple

Omschrijving

De plug die je hier ziet, is gemaakt van rozenkwarts, wat een steensoort is dat bekend staat om het bewerktstelligen van innerlijke harmonie en balans.

De kleur op de plug gaat over in lichtroze en het kan wat variëren van plug tot plug - geen twee plugs zijn hetzelfde. De ene kant wat zachter roze zijn terwijl de andere misschien wat markanter is met lichte en donkere stukken. Maar dat is nu net de charme van organische materialen.

De plug is aan de voorkant koepelvormig en heeft aan de achterkant een o-ring, die in een kleine gleuf zit, zodat hij er niet af valt. Doordat er een o-ring bij zit, is het alleen maar makkelijker om de plug in en uit het oor te doen, zonder dat je daarbij jezelf schade aanbrengt door de strijd met het sieraad.

Kies deze plug in groottes van 4 - 16 mm, en hopelijk komt ook jouw leven wat meer in balans. Je kunt natuurlijk ook het bijgelovige laten zitten, en deze plug gewoon kiezen omdat je hem super mooi vindt.

Je kunt ook eens kijken naar onze plug van rozenkwarts met een motief in de vorm van een roos, uitgesneden aan de voorkant van de plug.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!