KOOP 3, BETAAL 2

Automatisch toegepast bij het afrekenen

Septum

Septumringen zijn een van de meest trendy piercingjuwelen van dit moment. Ze kunnen heel subtiel zijn of juist veel aandacht trekken. Historisch gezien gaan ze terug naar de krijgers en inheemse Amerikaanse culturen. In veel stammen had de septumpiercing een belangrijke betekenis. Een lang bot door het septum werd gebruikt om de neus te versieren, de neus af te vlakken of om een stoere uitstraling te creëren. Krijgers droegen een decoratief stuk gemaakt van het bot van hun vijanden. Ze gebruikten organische materialen om hun sieraden te maken, zoals botten, hout of dierlijke hoorns. Vandaag de dag hebben we een breed scala aan veilige materialen, zoals titanium, chirurgisch staal, acryl of 14K goud om te gebruiken als septumsieraden.

Waar kan ik een septumring kopen?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe sieraden, dan kun je dit het beste online doen. Bij Bodymod hebben we een uitgebreide selectie septumpiercingsieraden in verschillende materialen en ontwerpen, zoals:

Waar kan ik nep septumringen kopen?

We hebben een hele categorie op onze website gewijd aan fake septumsieraden. Een van de beste eigenschappen van een nepsieraad is dat je niet kunt zien dat ze nep zijn. Je kunt ze makkelijk en snel in doen, ze zijn comfortabel om te dragen. Neppe sieraden kunnen een leuke eenmalige accessoire zijn op een feestje of festival, of je kunt ze dagelijks matchen met je outfit. We hebben een uitgebreide collectie van nepringen, zoals met een kettingontwerp

Wat zijn de kosten van een septumpiercing?

Gemiddeld kost het tussen de €40 en €90, inclusief sieraad. Het is echter afhankelijk van de studio en het sieraad dat je kiest. Een titanium of chirurgisch stalen ring zal niet zoveel kosten als een 14k gouden ring.

Hoe lang duurt het voor een septumpiercing om te genezen?

De genezingstijd is 6 tot 8 maanden. Pijn en gevoeligheid moeten binnen 2-3 weken verdwijnen, maar het gaatje zal dan nog niet genezen zijn. Om een infectie of andere complicaties te voorkomen wordt het afgeraden binnen 3-4 maanden het sieraad te vervangen. Het zou het beste zijn om te wachten tot de piercing 100% genezen is. Natuurlijk zul je de juiste nazorg moeten volgen. Blijf gezond, reinig het gebied 2-3 per dag met zoutoplossing, en voorkom irritatie. Als je je piercing moet aanraken doet dit dan alleen met schone, gereinigde handen.

Je hebt 24 van 146 producten bekeken
Laad Meer