Septumpiercing SieradenSeptumpiercing Sieraden

Septumpiercing Sieraden

Ontdek onze nieuwste septumpiercing sieraden in unieke stijlen waar je gek op bent en andere die je nooit eerder hebt gezien

Septumpiercing

Durf jezelf te zijn! De septumpiercing is een onmiskenbaar teken van zelfvertrouwen en zorgt gegarandeerd voor bekijks. We hebben alle septumsieraden die je nodig hebt om je eigen stijl te rocken. Blader door onze collectie en laat je verrassen door alle kleuren, maten en materialen, zoals stijlvol 14k goud of chirurgisch staal. Met onze snelle levering draad je je gloednieuwe favorieten heel snel.

Een septumpiercing gaat door de wand die de neusgaten scheidt, zodat je sieraden in beide neusgaten tevoorschijn komen in een mooie symmetrische positie die een gevoel van evenwicht en stabiliteit uitstraalt. Of niet, dat is natuurlijk aan jou: als je wilt, kan je je septumring of hoefijzer een beetje draaien om je look wat speelser te maken. Het is jouw septum, dus doe wat je wilt! Maar hoe je ‘m ook plaatst, een septumpiercing ring, ook wel een bull ring genoemd, is een teken van kracht. Kijk maar naar je favoriete sterren, heb je gezien hoe vet Gigi Hadid en Lady Gaga eruitzien?

Zodra je op zoek gaat naar je nieuwe septumringen, zal je talloze designs vinden om uit te kiezen, en elk heeft z’n eigen uitstraling. Sommige zijn de eenvoud zelve, terwijl andere flitsender zijn met steentjes. Sommige zijn funky, zoals het glow-in-the-dark hoefijzer, een gegarandeerde gespreksstarter. Omdat je septum in het midden van je gezicht zit, wordt het automatisch een centraal onderdeel van wat mensen zien als ze naar je kijken. Maak er gebruik van en laat ze zien wie je bent.

Septum PiercingSeptum Piercing

Wat als we je vertellen dat niet alle septumpiercing ringen rond zijn? En dat we ook andere vormen aanbieden? Laat je verrassen door alle mogelijkheden, zoals een chevron ontwerp, een interessante halve cirkel, halve driehoek met art deco. Sommige designs verdubbelen zelfs de ringvorm en maken er iets onverwachts van, zoals een ring met ring of een dubbele ring. Deze vormen hebben allemaal een drastisch eigen gevoel en look, waardoor het herkenbare minimalisme van een cirkel verandert in iets heel unieks en verrassends.

Kies de juiste maat voor jou, niet alleen voor de meest comfortabele pasvorm, maar ook voor de fashion. Een grotere septumring is opvallender en maakt een duidelijk statement, terwijl een kleinere beter past en mensen verleidt om goed te kijken. We hebben een grote keuze aan septumpiercing sieraden voor alle smaken en onze designs zijn beschikbaar in verschillende kleuren, dus als je iets hebt gevonden wat je mooi vindt, kan je het nog persoonlijker maken door de kleur te kiezen die je het meest aanspreekt - of verzamel je favoriete sieraden in een reeks kleuren. Zo makkelijk, maar zo sprekend voor je look.

Welke stijl er ook het beste bij je persoonlijkheid past en je laat shinen, je vindt het in onze collectie. Dus waar wacht je nog op? Kijk rond en laat je inspireren!

Septum RingSeptum Ring

Welke maat heeft een septumpiercing?

De standaard draaddikte van septumsieraden is 1.2 mm. De diameter van ringen en hoefijzers varieert echter sterk, afhankelijk van je anatomie en gewenste look.

Hoe lang duurt het voordat een septum genezen is?

Een septumpiercing geneest in slechts 2-4 maanden, wat eigenlijk best snel is vergeleken met de meeste andere piercings. Een piercing in je septum klinkt alsof het door het taaie kraakbeen in je neus moet, maar er is een zacht gedeelte dat gemakkelijk te penetreren is met een naald. Dat feit alleen al is een goede reden om deze bijzondere piercing te overwegen, want een septumpiercing ziet er én fantastisch uit, én is in zeer korte tijd klaar voor gebruik.

Laat een septumpiercing zetten door een professionele piercer die de sweet spot weet te vinden en die zich aan de hygiënevoorschriften houdt. En als je je piercing tijdens het genezen niet goed verzorgt, kan de genezingsperiode natuurlijk langer duren. Zorg er dus voor dat je weet hoe je voor je piercing moet zorgen.

Nep Septum PiercingNep Septum Piercing

Hoe maak je een septumpiercing schoon?

Maak je genezende septum twee keer per dag schoon, eerst met water en een zachte zeep, en later met een zoutoplossing. De eerste schoonmaakbeurt houdt de wond mooi schoon om infecties te voorkomen, en de tweede voert overtollig vocht af, wat het genezingsproces bevordert. Was altijd je handen voor elke poetsbeurt.

Raak je piercing verder niet aan tijdens de genezingsperiode, alleen als je ‘m schoonmaakt. Je piercing heeft rust nodig om goed te genezen.

Piercing SeptumPiercing Septum

Hoe doe ik een septumring in?

We doen ons best om gebruiksvriendelijke sieraden te leveren, en de meeste van onze sieraden zijn makkelijk in en uit te doen. Toch moet je altijd goed kijken welk sluitingsmechanisme je sieraad heeft voordat je ‘m draagt.

Sommige septumringen hebben scharnierende segmenten die je makkelijk opentrekt voordat je de ring in doet en het segment weer sluit. Je voelt een klik als het scharnier op z’n plaats valt. Andere ringen hebben losse onderdelen, meestal captive beads, die een zichtbaar element zijn in het design. Weer een andere soort is de eindeloze ring die een kleine permanente opening heeft. Zonder losse onderdelen hoef je het ringetje alleen maar door je piercing te halen. Het is allemaal heel eenvoudig, maar zorg er wel voor dat je vertrouwd bent met je sieraad voordat je ‘m draagt.

Septum SieraadSeptum Sieraad