Bodymod Kerstkalender
Bekijk de dagaanbieding

Neusvleugel Piercing Sieraden

Schroefjes, studs, ringen en veel meer voor je neusvleugel

Je hebt 24 van 178 producten bekeken
Laad Meer

Neusvleugel Piercing Sieraden

Neusvleugelpiercings zijn misschien wel de grootste trend van de jaren '90, maar ze hebben de laatste jaren een comeback gemaakt. Als een enkele piercing, of als onderdeel van een arrangement, zijn ze terug en zijn ze hier om te blijven! Er zijn veel verschillende varianten van deze piercing. Het kan een klassieke plaatsing zijn, in het midden van de neusvleugel, het kan een hoge neusvleugelpiercing zijn of een dubbele neusvleugelpiercing. Het soort sieraden dat je kunt dragen is zeer breed. We maken onderscheid tussen vele stijlen als het gaat om deze piercing. We hebben de schroef, de stud, de L-vormige stud en de fishtail. De fishtail is aanpasbaar - je kunt hem vormgeven zoals je dat wilt. Ringen zijn ook een populaire keuze, alleen gedragen, of in een paar in de dubbele neusvleugelpiercing.

Bij Bodymod hebben we een uitgebreide collectie ontwerpen, zoals deze:

Genezingstijd

Neusvleugelpiercings zijn geschikt voor iedereen, maar je moet er wel rekening mee houden dat ze niet het gemakkelijkst te genezen zijn. Het is een algemene regel om je piercing niet aan te raken tijdens het genezingsproces, maar bij deze is het bijna onmogelijk. Vanwege de plaatsing moet je speciale aandacht besteden aan het goed schoonmaken van het gebied, omdat bacteriën in het gat kunnen blijven steken en zo irritatie of zelfs infecties kunnen veroorzaken. Gebruik onze zoutoplossing, of maak je eigen oplossing door warm water en zout zonder iodine te mengen, en breng het met een wattenstaafje aan op de binnenkant van je neus, en de buitenkant. Doe dit een paar keer per dag. Je piercer zal je aanwijzingen geven over hoe je je nieuwe neuspiercing goed kunt reinigen. Zorg ervoor dat je deze aanwijzingen altijd opvolgt om infectie te voorkomen. De genezingstijd van deze piercing ligt tussen de 4 en 6 maanden. Door de juiste nazorgroutine te volgen, zul je in staat zijn om de startersjuwelen na 6 maanden te vervangen.

Laat de bovenstaande informatie je niet ontmoedigen om een neusvleugelpiercing te laten zetten. Met de juiste nazorg moet je in staat zijn om het goed te genezen, en er de rest van je leven van te genieten!