Neusvleugelpiercing SieradenNeusvleugelpiercing Sieraden

Neusvleugelpiercing Sieraden

Ontdek je favoriete neusvleugelpiercing sieraden die je look transformeren met diverse stijlen, designs en materialen

Je hebt 24 van 151 producten bekeken
Laad Meer

Neusvleugelpiercing

Op zoek naar de stoerste look van de stad? Misschien heb je ‘m wel gevonden! De neusvleugelpiercing is de perfecte manier om je gezicht te benadrukken: een mooie glinstering aan de zijkant van je neus die matcht met de glinstering in je ogen. Probeer het uit en je snapt meteen waar we het over hebben. Verken onze collectie neusvleugelsieraden en ontvang je favorieten super snel met onze snelle levering. Iedereen zal onder de indruk zijn van je nieuwe vibe.

Een neusvleugelpiercing gaat door een van je neusvleugels. Dat is wellicht geen verrassing, maar wacht maar tot je je verdiept in alle expressieve mogelijkheden van deze piercing. Allereerst onderscheidt de speelse asymmetrie deze piercing van een andere populaire neuspiercing: de septumpiercing. Natuurlijk ben je vrij om beide neusvleugels te laten piercen, maar een piercing in alleen de rechter- of linkerkant is net dat beetje extra edgy.

Ten tweede zijn de sieraad-opties voor neusvleugelpiercings talrijk en hebben ze een enorme invloed op je look. Alleen de grootte van je sieraad maakt al een merkbaar verschil. Mensen dragen meestal geen grote ringen, maar het is aan jou of je gaat voor een ring die je neusvleugel aankruipt of dat je er juist een beetje ruimte tussen wilt laten. Een nauwsluitende pasvorm is knusser, terwijl de ruimte van een grotere ring een luchtigere uitstraling heeft. Details als deze zijn belangrijk, en dan hebben we het nog niet eens over design.

NeusvleugelpiercingNeusvleugelpiercing

Bovendien ben je met een neusvleugelpiercing niet beperkt tot ringen. Veel mensen kiezen voor een schattige stud of neusschroef die bijna als een draagbaar moedervlekje dient. In plaats van een curve die zich om je neusvleugel vlijt, is dit een kroontje dat boven je neusgat schijnt als een klein zonnetje. Majestueus maar niet overdreven. In feite zijn neusringen en -studs vrij subtiele sieraden. Hoewel ze midden in je gezicht zitten en altijd opvallen, nemen ze zelden veel ruimte in en schreeuwen ze niet om aandacht. Ze vormen een perfecte balans tussen finesse en brutaliteit, zodat je met veel verschillende designs kan experimenteren zonder overboord te gaan.

En dan moeten we het nog over de plaatsing van je neusvleugelpiercing hebben. Dit hangt natuurlijk af van je anatomie en wat voor jou het meest comfortabel is, maar het is ook een kwestie van stijl. Je beslist niet alleen welke kant van je neus je gaat versieren, maar er is ook geen regel over waar je je piercing precies moet plaatsen. Dit geldt ook voor de stud. Hoewel die meestal in het midden van de neusvleugel worden geplaatst, hoeft dit natuurlijk niet. Bij een hoge neusvleugelpiercing zit de stud hoger om zo een originele look te creëren.

Piercing NeusvleugelPiercing Neusvleugel

De verscheidenheid aan plaatsingsmogelijkheden in combinatie met de verscheidenheid aan sieraadtypes maken het ook mogelijk om meerdere neusvleugelpiercings te dragen, zelfs aan dezelfde kant, en zo een creatieve compositie van je favoriete sieraden samen te stellen.

Over designs gesproken, we bieden een grote diversiteit aan stijlen, kleuren en materialen, van titanium en chirurgisch staal tot 14k goud. Bekijk de super populaire eindeloze ring, verkrijgbaar in een reeks kleuren om uit te kiezen. Het minimalistische ontwerp past bij elke outfit en is een goede keuze voor elke gelegenheid. Maar misschien heb je meer met een gave opaalsteen, een kleinigheidje dat je glimlach versterkt en garandeert dat de wereld teruglacht. Of waarom ga je niet uit je dak met steentjes in een ensemble van gouden klavertjesvier en diepgekleurde zirkonia? Dress to impress, toch?

Houd je niet in, laat je gaan in de ontelbare mogelijkheden en droom van de vele manieren waarop je je persoonlijkheid kan uitrukken. En raad eens? Met één druk op de knop worden die dromen werkelijkheid. We kunnen niet wachten om de nieuwe jij te bewonderen!

Neusvleugel RingNeusvleugel Ring

Welke maat hebben neusvleugelpiercings?

De standaard draaddikte van neussieraden is ongeveer 0.8 mm. Dit hangt natuurlijk van je anatomie af, maar ook als je een hoge neusvleugelpiercing wilt kan dit afwijken. Het gaatje van een neusvleugelpiercing is meestal kleiner dan de meeste andere piercings, maar vraag altijd om advies bij een professionele piercer.

Hoe lang duurt het voordat een neusvleugelpiercing genezen is?

De genezingsperiode van neusvleugelpiercings is 6-12 maanden. Dat is lang, dus je moet geduld hebben en je genezende piercing behandelen met de juiste nazorg. Als je beide neusvleugels wilt laten piercen, doe jezelf dan een plezier en laat eerst de ene kant helemaal genezen voordat je de andere kant laat piercen. Beide neusvleugels tegelijk laten genezen is twee keer zoveel moeite, twee keer zo pijnlijk en je hebt twee keer zoveel kans op infectie.

Hoe maak je een neusvleugelpiercing schoon?

Zolang je piercing nog aan het genezen is, maak je ‘m elke dag twee keer schoon. Een keer met water en een zachte zeep en een keer met een zoutoplossing. Was altijd eerst je handen voordat je je piercing schoonmaakt. En wanneer je je piercing niet aan het schoonmaken bent, laat je ‘m met rust om onnodig risico op infectie en algemene irritatie te voorkomen en zo het genezingsproces te vertragen.

Neuspiercing NeusvleugelNeuspiercing Neusvleugel

Wanneer kan je het sieraad in je neusvleugelpiercing verwisselen?

Wanneer je je neusvleugelpiercing laat zetten, plaatst de piercer je eerste sieraad. Dit is nodig voor het genezingsproces omdat het voorkomt dat de wond meteen weer dichtgroeit. Om die reden moet je hetzelfde sieraad gedurende de hele genezingsperiode laten zitten en niet verwisselen met een ander sieraad. Je mag het sieraad pas vervangen als je piercing volledig genezen is: dan kan je dragen wat je maar wilt en spelen met alle expressieve mogelijkheden, zoals het ongebruikelijke design van een prachtig neusstaafje.

Neusvleugel Piercing SieradenNeusvleugel Piercing Sieraden