Tunnel uit titanium met schroefdraad

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

3 mm.4 mm.5 mm.6 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.

Dagelijks gebruik

Hypoallergeen

Waterbestendig

Kan levenslang meegaan

Gebruikersvriendelijk

Details

Naam: Tunnel uit titanium met schroefdraad

SKU: Tunnel-150

Type sluiting: Externe schroefdraad

Type: Tunnel

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Titanium

Kleur: Zilverkleurig

Diepte: 10 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Omschrijving

Titanium sieraden hebben meer voordelen dan nadelen. Het voordeel van titanium is o.a. dat ze geen nikkel bevatten. Bent u allergisch voor nikkel, dan kunt u zonder aarzelen gebruik maken van deze tunnels. Een ander groot voordeel is het gewicht van titanium. Titanium weegt minder dan de helft van wat chirurgisch staal weegt. Het is dus ook een ongelooflijk comfortabel sieraad om te dragen in vergelijking met sieraden van chirurgisch staal. Er is echter ook één nadeel, zoals eerder vermeld en dat is de prijs. De prijs van titanium sieraden is hoger dan de prijs van chirurgisch stalen sieraden. Maar dat heeft ook te maken met het feit dat de productie van de sieraden tijdrovend is.

De tunnel is, zoals de naam ook doet vermoeden, voorzien van een schroefdraad. Dit houdt in dat de achterkant van het sieraad losgeschroefd kan worden, waardoor je het sieraad gemakkelijker in en uit het oor kunt krijgen. De sieraden zijn verkrijgbaar in maten vanaf 3 mm en tot 25 mm.

We raden je aan om een ​​titanium sieraad te gebruiken bij elke nieuwe stretch die je doet, aangezien complicaties kunnen optreden tijdens het strekken, waardoor titanium een ​​uitstekende materiaalkeuze is vanwege de hygiëne. Zo raden we titanium ook aan bij elke nieuwe piercing.

Dagelijks gebruik

Gebruik voor af en toe

Gematigd gebruik

Dagelijks gebruik

Dit sieraad is gemaakt om dagelijks te gebruiken. Het zal waarschijnlijk geen irritatie veroorzaken bij dagelijks gebruik.

Biocompatibiliteit

Niet voor gevoelige huid

Voor de meeste huidtypes

Hypoallergeen

Als je last hebt van een nikkel allergie is dit sieraad veilig voor jou.

Waterbestendigheid

Vermijd water

spatbestendig

Waterbestendig

Dit sieraad is bestend tegen water. Het is niet waarschijnlijk dat het zal breken of aantasten als het in contact komt met water of lichamelijke vloeistoffen.

Levensduur

semi-duurzaam

Duurzaam

Kan levenslang meegaan

Met juiste zorg en gebruik van dit sieraad kan dit sieraad levenslang in je collectie blijven zonder glans te verliezen.

Gemak van aanbrengen / verwijderen

Uitdagend

Vrij makkelijk

Gebruikersvriendelijk

Het is makkelijk om dit sieraad aan te brengen/te verwijderen vanwege de gebruikersvriendelijke open- en sluitmechanismen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!