Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

14 artikel(en)

per pagina

14 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Organische tunnels

Organische tunnels zijn sinds kort heel populair geworden. De sieraden worden uit organische materialen vervaardigd, en zijn vooral geliefd bij mensen die graag iets anders dragen en tegelijkertijd laten zien dat ze het liefst organische materialen dragen. Hier kun je veel informatie over onze organische tunnels lezen. Zo vind je bijvoorbeeld informatie over ons assortiment aan organische tunnels, maar hier worden ook de voor- en nadelen van het dragen van organische sieraden in je stretch beschreven.

Mooie en natuurlijke materialen

Er zijn veel mensen die organische tunnels dragen omdat ze echt van de materialen waarvan deze gemaakt zijn houden. Tunnels gemaakt van organische materialen zijn niet enkel van hout. Materialen als hoorn of bot worden hoofdzakelijk voor dit soort sieraden gebruikt. Een organische tunnel is voor veel mensen een eigenzinnig soort sieraad. Dat komt omdat organische materialen moeilijk te kopiëren zijn. Geen twee bomen zijn 100% hetzelfde. Daarom kun je echt een uniek sieraad krijgen als je een tunnel van hout, bot of hoorn bestelt.

Bij BodyMod.nl vind je een groot aanbod aan organische tunnels

BodyMod.nl heeft een groot aanbod aan tunnels van organisch materiaal. Tunnels van hout, bot of hoorn zijn gerepresenteerd in ons assortiment. Wij hebben zelfs enkele zeer bijzondere items, zoals bijvoorbeeld tunnels gemaakt van waterbuffel hoorn - excentrieker kan bijna niet!

Organische tunnels zijn voor iedereen die zich met organische sieraden van de rest van de mensen wilt afscheiden. Omdat er nooit twee identieke organische tunnels zijn, heb je de mogelijkheid om een echt individueel en uniek sieraad te dragen. Dat geeft veel mensen een goed gevoel.

Wetenswaardigheden over organische tunnels

Het grote voordeel van organische tunnels is dat er geen twee tunnels hetzelfde zijn. Omdat de materialen organisch zijn, is het extreem moeilijk (überhaupt eigenlijk niet eens mogelijk) om dit soort sieraden te kopiëren. Als je bijvoorbeeld een houten tunnel koopt, kun je er zeker van zijn dat niemand anders hetzelfde sieraad heeft. Hetzelfde geldt voor hoornen en benen sieraden. Je hebt altijd de garantie dat het sieraad een unicum is.

Een ander duidelijk voordeel van het gebruik van organisch materiaal is dat je huid kan ademen. Dit voordeel wordt vooral duidelijk wanneer je een houten tunnel hebt. Iedere boom heeft veel poriën in verscheidene grootten, wat je huid de beste mogelijkheid om te ademen geeft. Op deze manier vermijdt je dat je oorlellen onaangenaam gaan ruiken.

Het enige nadeel aan organische materialen is dat deze niet tijdens de helingsfase gedragen kunnen worden. Het organische materiaal neemt namelijk vloeistoffen op, waardoor het een slecht idee is om deze te dragen voordat je wond volledig geheeld is.