• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Tunnels van acryl

Als je overweegt om je oorlel te gaan stretchen, of hebt besloten om dit te gaan doen, kan het een groot voordeel zijn om een tunnel van acryl te gebruiken. Een acryl tunnel onderscheidt zich duidelijk van metalen tunnels. Het gewicht van zo'n acryl tunnel is aanzienlijk geringer dan een metalen tunnel. Het stretchproces kan daardoor wat aangenamer voor je zijn, doordat er niet zoveel gewicht aan de oorlel hangt.

Hier kun je veel over acryl tunnels voor het stretchen lezen. Neem bijvoorbeeld ons aanbod aan tunnels van acryl. Wij hopen dat je een mooie acryl tunnel in ons assortiment kunt vinden die ook bij jouw wensen past.

Groot aanbod aan acryl tunnels voor het stretchen

Hier bij BodyMod.nl hebben wij een groot aanbod aan tunnels gemaakt van acryl voor het stretchen. Wij hebben enorm veel tunnels in verschillende kleuren en designs. De reden dat wij zo'n groot aanbod hebben, is dat wij graag willen dat onze klanten allemaal acryl tunnels kunnen vinden die aan hun eisen voldoen. Acryl tunnels zijn zeer geliefd bij mensen die een stretch hebben genomen. Omdat acryl zo'n licht materiaal is kiezen veel mensen dus ook een tunnel gemaakt van acryl. Als het je eerste keer is dat je een stretch genomen hebt, is acryl een zeer goede keuze. Je kan het op ieder moment verwisselen met een tunnel gemaakt van een zwaarder materiaal als je er eenmaal aan gewend bent geraakt om een tunnel te dragen.

Acryl tunnels in een zee van kleuren

Zoals al eerder gezegd, hebben wij een groot aanbod aan acryl tunnels in een zee aan kleuren. Ons aanbod aan kleuren biedt jou de mogelijkheid om een acryl tunnel te kiezen die niet door veel andere mensen gedragen wordt. Dat betekent dus dat je bij ons een zeer eigenzinnig en persoonlijk sieraad voor in je stretch kunt vinden.

Als je tussendoor graag eens van stijl verandert, kun je voordelig twee tunnels in verschillende kleuren bestellen. Zo kun je wanneer je er zin in hebt, van kleur wisselen. Er zijn zo veel mogelijkheden om je persoonlijke stijl met een acryl tunnel een extra touch te geven.

Wat is een acryltunnel?

Als het de eerste keer is dat je over acryl tunnels leest, weet je misschien niet precies waar het over gaat. Nauw genomen is een tunnel een cilinder met een gat in het midden. Deze cilinder gebruik je om een gat in de oorlel te stretchen, oftewel uit te rekken. Je kunt dan ook door dit sieraad heen kijken.

Deze tunnels kunnen in verschillende kleuren, maten en materialen gemaakt worden. Veel gebruikte materialen zijn acryl, hout, hoorn, been, chirurgisch staal en siliconen. Het voordeel van acryl is dat het zeer flexibel en dus bewegelijk is, wat het makkelijk maakt om de tunnel in de stretch te doen. Let wel dat zo'n tunnel niet gebogen kan worden! Daarnaast is het materiaal zeer licht vergeleken met metaal.

Als je je tunnel uit doet, denk er dan altijd aan om je oor met zorg en de juiste reinigingsproducten te reinigen. Als je dit niet doet dan loop je het risico dat er een ontsteking ontstaat in de stretch.