• 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

Artikelen 1 tot 48 van 89 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 48 van 89 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Tunnel

Een tunnel is kort gezegd een sieraad met een gat erin. In tegenstelling tot een plug, kun je dus door de piercing heen kijken. Plugs daarentegen vullen de hele stretch op.

Tunnel in kleine en grote maten

Mensen willen vaak geloven dat tunnels alleen maar voor mensen met zeer grote gaten in de oren zijn. Dit is echt niet waar! Tegenwoordig nemen mensen vaak een tunnel met een doorsnede van 1,2 mm. Dat is dan ook dezelfde dikte van de dunste piercing naald die door het oor gestoken wordt. Dat betekent dat zelfs wanneer je een eenvoudig gaatje in je oor hebt, je nog altijd een tunnel in je oorlel kunt creëren. Maar het is natuurlijk duidelijk dat het gat nog heel klein is en dat de tunnel ook in zo'n kleine grootte bereikt moet worden.

4-10 mm tunnel

De meeste mensen in Europa met een stretch hebben de ergens tussen de 4 en 10 mm. Een tunnel is in de regel ook een fijn gat in de oorlel van 4 mm groot. De meeste sieraden bij BodyMod.nl zijn beschikbaar in maten die doorlopen tot iets meer dan 10 mm. Dat ligt aan de populariteit van verschillende modellen. Als je iets zoekt boven de 10 mm is het aanbod wat kleiner.

Grote tunnels

Bij BodyMod.nl vind je ook tunnels die groter dan 10 mm zijn. Wij hebben voor de echte liefhebbers zelfs tunnels in maten tot en met 51 mm! Helaas eindigt het leeuwendeel van ons aanbod aan designs bij ongeveer 16 mm, maar wij zijn altijd bezig met het uitbreiden van ons assortiment en voegen regelmatige nieuwe designs die ook beschikbaar zijn in grote maten toe.