Info: BodyMod is open en we zorgen er nog steeds voor dat je piercings aan je deur geleverd worden!

 • 30-dagen retourperiode
  Houd je sieraden in de hand en oordeel zelf.
 • Gratis verzending
  Bij bestellingen vanaf € 20,- en anders slechts €1,-
 • Snelle levering
  Selecteer DHL Express bij het afrekenen
 • Groot assortiment
  Meer dan 600.000 sieraden op voorraad

28 artikel(en)

per pagina

28 artikel(en)

per pagina

 • 30 dagen retourrecht
  Houd de sieraden in je hand en beoordeel zelf
 • Trustpilot
  Meer dan 600 goede beoordelingen ().
 • Betrouwbare klantenservice
  Via email zijn wij iedere dag bereikbaar van 10:00-15:30

Plugs uit acryl

Wil je graag een gaaf sieraad voor je gestretchte oorlellen? Dan kun je een plug uit acryl voor je stretch kopen. Bij BodyMod.nl vind je veel verschillende plugs uit acryl. Wij hebben onder andere plugs uit acryl in fluorescerende kleuren. Dus de volgende keer dat je een feest hebt en deze gave plug in je oor hebt, zul je geheel in stijl de aandacht op jezelf vestigen.

Hier kun je iets meer over acryl plugs lezen, zoals waarom het een goed idee is om met een acryl plug te starten als je overweegt om een stretch te nemen. Je kunt ook meer over de hygiëne lezen, die echt belangrijk is als je een stretch overweegt te nemen.

Waarom is een acryl plug goed voor in het begin?

Als je overweegt om een stretch te nemen, is een plug uit acryl goed te gebruiken. Al moet je eerst wachten tot je oor opgehouden is met het produceren van wondvocht en volledig geheeld is. Acryl is een zeer licht materiaal, al helemaal vergeleken met metaal. Dat maakt het ook zo aangenaam om het in je oorlel te dragen: er komt niet te veel gewicht aan te hangen. Daarnaast heeft acryl ook een poreuze oppervlak, en kan het in theorie vloeistoffen absorberen. Daarom moet je dus wachten totdat je oren geen vloeistoffen meer afscheiden voordat je een acryl plug gaat gebruiken. Dit geldt ook voor tunnels en plugs gemaakt van organische materialen.

BodyMod.nl heeft een groot aanbod aan plugs uit acryl

Bij BodyMod.nl kun je veel plugs in een veelvoud van verschillende designs, materialen en kleuren voor betaalbare prijzen kopen. Hoewel onze prijzen nederig zijn, betekent dat niet dat de kwaliteit van onze producten ook nederig is. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit. Ons aanbod aan plugs is groot. Je kunt plugs uit acryl, chirurgisch staal, siliconen en organische materialen bij ons kopen. Ons grote aanbod aan materialen en designs maakt het mogelijk om uit veel mooie en spannende plugs te kiezen. Kijk eens naar ons grote assortiment aan plugs en laat je inspireren om je volgende plug bij ons te kopen.

Wil je graag meer over plugs uit acryl weten?

Als je graag meer over plugs uit acryl wilt weten, dan kun je eens onze informatieblog bezoeken. Hier hebben wij een scala aan uitvoerige gidsen samengesteld, die relevante informatie over plugs bevatten, maar ook over de andere materialen die wij aanbieden. Zo kun je hier bijvoorbeeld de voor- en nadelen van acryl plugs vinden. Is het je eerste stretch, dan raden wij aan om rustig de tijd te nemen en onze gidsen goed door te lezen. Het is namelijk een goed idee om je met kennis over bepaalde zaken te bewapenen voordat je je stretch laat zetten.

Onthoud altijd hoe belangrijk goede hygiëne is

Net als bij andere piercings, moet je er altijd aan denken om je stretch regelmatig grondig te reinigen. Als je dit niet doet, loop je sneller de kans om een ontsteking te krijgen, en dit betekent dat je de plug waarschijnlijk uit moet doen en moet wachten tot de ontsteking helemaal voorbij is. BodyMod.nl heeft ook een groot aanbod aan verzorgingsproducten, die je helpen je stretch schoon te houden.