100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Product Name: Plug uit rozenkwarts in de vorm van een roos

SKU: Plug-105

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Steen

Kleur: Roze

Diepte: 13 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Rose

Omschrijving

Deze overduidelijk prachtige plug van rozenkwarts straalt vrouwelijke schoonheid uit. Rozenkwarts is een edelsteen met een delicate transparante roze kleur, en staat symbool voor rust en liefde. Bij deze plug is de steen zo bewerkt dat het de vorm van een delicate roos heeft aan de voorzijde van de plug, een soort bloem dat perfect past bij de zachte energie en de fijne kleur van het kwarts.

De roos is bijzonder gedetailleerd met blaadjes die zich langzaam lijken uit te vouwen, waardoor het lijkt alsof de roos in het proces zit om zich helemaal open te vouwen. Alles aan deze plug, van materiaal soort tot ontwerp en van vorm tot kleur, straal een vrouwelijke charme uit. Let op: rozenkwarts is een organisch materiaal, en daarom kan het voorkomen dat er een kleurverschil zal zijn tussen de plugs wanneer je er meerdere bestelt. Wanneer je er twee als een paar koopt, dan zullen wij natuurlijk zo goed mogelijk proberen om twee plugs uit te zoeken die het meeste op elkaar lijken. Maar aangezien dit materiaal direct uit de natuur komt, kan het voorkomen dat duidelijke verschillen onvermijdelijk zijn. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze plug van rozenkwarts met o-ring, wat een iets simpeler model is van dezelfde soort edelsteen.

Je kunt deze mooie plug van rozenkwarts in een zee van verschillende groottes verkrijgen, beginnend vanaf 6 mm tot en met 20 mm. Je kiest eenvoudig welke grootte jij nodig hebt voordat je de plug in je winkelwagentje legt, en wij zorgen ervoor dat deze bij jou bezorgd wordt.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!