3 voor 2

Plug met koepelvorm uit zwarte agaat

KOOP 3, BETAAL 2

3d 18h 35m 41s

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

6 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.

Dagelijks gebruik

Hypoallergeen

Waterbestendig

Kan levenslang meegaan

Gebruikersvriendelijk

100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Details

Name: Plug met koepelvorm uit zwarte agaat

SKU: Plug-130

Type sluiting: O-ring

Type: Plug

Plaatsing: Stretching

Materiaal: Steen

Diepte: 12 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flared

Omschrijving

Hier heb je alweer de mogelijkheid een stuk uit Moeder Natuur in je stretch te dragen. Hier hebben we namelijk een unieke en prachtige plug uit echte zwarte agaatsteen. Agaat is een steensoort die in verschillende kleuren bestaat, maar de zwarte variant komt enkel in Afrika en Brazilie voor. Zwart agaat heeft zoals andere edelstenen zijn eigen betekenis en eigenschappen.

Het zwart agaat werkt stabiliserend voor praktisch en logisch denken. Verder heeft het een positief effect op persoonlijke moed, innerlijke rust en veerkracht. Allen eigenschappen die men altijd wel kan gebruiken.

Deze plug is voorzien met een koepelachtige voorkant die er voor zorgt dat het sieraad er groter uit ziet dan het eigenlijk is. De voorkant heeft namelijk randen die wat uitsteken over het deel wat in het oor zit. De achterkant is echter helemaal vlak waardoor het gemakkelijk in het oor in te brengen is, en daarna met de bijgeleverde O-ring te fixeren is. Om de doelgroep voor deze plug te verbreden, is de plug verkrijgbaar in vele maten, van 4mm tot 16mm in doorsnede.

Gezien agaat een product van de natuur is, is het mogelijk dat er van plug tot plug kleine kleur- en structuurverschillen voor komen. Ookal heet het 'zwart' agaat, zijn er minstens 50 verschillende grijze tonen die zich kunnen vertonen en van elk stuk een unicum maken.

Dagelijks gebruik

Gebruik voor af en toe

Gematigd gebruik

Dagelijks gebruik

Dit sieraad is gemaakt om dagelijks te gebruiken. Het zal waarschijnlijk geen irritatie veroorzaken bij dagelijks gebruik.

Biocompatibiliteit

Niet voor gevoelige huid

Voor de meeste huidtypes

Hypoallergeen

Als je last hebt van een nikkel allergie is dit sieraad veilig voor jou.

Waterbestendigheid

Vermijd water

spatbestendig

Waterbestendig

Dit sieraad is bestend tegen water. Het is niet waarschijnlijk dat het zal breken of aantasten als het in contact komt met water of lichamelijke vloeistoffen.

Levensduur

semi-duurzaam

Duurzaam

Kan levenslang meegaan

Met juiste zorg en gebruik van dit sieraad kan dit sieraad levenslang in je collectie blijven zonder glans te verliezen.

Gemak van aanbrengen / verwijderen

Uitdagend

Vrij makkelijk

Gebruikersvriendelijk

Het is makkelijk om dit sieraad aan te brengen/te verwijderen vanwege de gebruikersvriendelijke open- en sluitmechanismen.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik hiernaast om een review in te dienen!