BESTEED MEER, BESPAAR MEER

15% korting bij besteding van €40 of meer

Plug met koepelvorm uit zwarte agaat

Selecteer grootte

Diameter van de stretch:

4 mm.5 mm.6 mm.8 mm.10 mm.12 mm.14 mm.16 mm.
100 dagen retourrecht

Wij geven je 100 dagen retourrrecht bij ongeopende producten

Dezelfde dag afhandeling

Bestel vóór 18:00 en wij versturen jouw bestelling dezelfde dag nog.

Omschrijving

Naam: Plug met koepelvorm uit zwarte agaat

SKU: Plug-130

Type sluiting: O-ring

Type: Plug

Materiaal: Steen

Diepte: 12 mm.

Aantal eenheden: 1 stuk

Design: Flared

Omschrijving

Hier heb je alweer de mogelijkheid een stuk uit Moeder Natuur in je stretch te dragen. Hier hebben we namelijk een unieke en prachtige plug uit echte zwarte agaatsteen. Agaat is een steensoort die in verschillende kleuren bestaat, maar de zwarte variant komt enkel in Afrika en Brazilie voor. Zwart agaat heeft zoals andere edelstenen zijn eigen betekenis en eigenschappen.

Het zwart agaat werkt stabiliserend voor praktisch en logisch denken. Verder heeft het een positief effect op persoonlijke moed, innerlijke rust en veerkracht. Allen eigenschappen die men altijd wel kan gebruiken.

Deze plug is voorzien met een koepelachtige voorkant die er voor zorgt dat het sieraad er groter uit ziet dan het eigenlijk is. De voorkant heeft namelijk randen die wat uitsteken over het deel wat in het oor zit. De achterkant is echter helemaal vlak waardoor het gemakkelijk in het oor in te brengen is, en daarna met de bijgeleverde O-ring te fixeren is. Om de doelgroep voor deze plug te verbreden, is de plug verkrijgbaar in vele maten, van 4mm tot 16mm in doorsnede.

Gezien agaat een product van de natuur is, is het mogelijk dat er van plug tot plug kleine kleur- en structuurverschillen voor komen. Ookal heet het 'zwart' agaat, zijn er minstens 50 verschillende grijze tonen die zich kunnen vertonen en van elk stuk een unicum maken.

Recensies

Er zijn nog geen reviews! Klik om een review in te dienen!